INM. Programul de formare dedicat judecătorilor din Europa Centrală și de Est în domeniul ajutorului de stat în dreptul european

3 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 138

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform unui anunț, în perioadele 30-31 mai 2019 și 26-27 septembrie 2019, la Budapesta, urmează să se organizeze Programul de formare dedicat judecătorilor din Europa Centrală și de Est în domeniul ajutorului de stat în dreptul european.

Programul este finanțat de Comisia Europeană și are ca activități principale cele două module de formare organizate la Budapesta. Evenimentele de formare vor acoperi legea fundamentală și procedurală a UE privind ajutoarele de stat, așa cum apare în litigiile în fața instanțelor naționale, legea privind obligațiile generale și specifice ale instanțelor naționale în temeiul legislației UE privind ajutoarele de stat și aspecte specifice privind căile de atac în fața instanțelor naționale, măsuri provizorii și acțiuni în despăgubiri.

Biblioteca Universul Juridic Sintact

Evenimentul se adresează judecătorilor (definitivi sau stagiari) și se acordă prioritate candidaților având experiență în domeniul ajutorului de stat.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE

– CV actualizat-cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail) – limba română;

– scrisoare de intenție – limba română, din care să rezulte îndeplinirea condițiilor de specializare privind participarea la activitate;

– certificat de competență lingvistică – limba engleză (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat);

– avizul colegiului de conducere al instanței la care magistratul își desfășoară activitatea, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției în care judecătorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței.

Documentele solicitate vor fi transmise exclusiv în format electronic la adresa de e-mail [email protected], în atenția d-nei Ruxandra Elena Stan.

Termenul limită de înscriere este 17 aprilie. 

Pentru mai multe detalii, accesați sursa informației.

Sursa informației

INM. Programul de formare dedicat judecătorilor din Europa Centrală și de Est în domeniul ajutorului de stat în dreptul european was last modified: aprilie 3rd, 2019 by Universul Juridic
26 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter