[UPDATE: Rezultate intermediare] INM. Procedură de selecţie pentru ocuparea a 5 posturi de formator colaborator la disciplina „Justiția pentru minori – Audierea minorului în procesul penal”

12 mai 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
480 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Rezultate intermediare

Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat rezultatele în urma parcurgerii primelor etape din cadrul procedurii de selecție pentru recrutarea a 5 formatori colaboratori în domeniul „Justiția pentru minori – Audierea minorului în procesul penal”, din cadrul formării continue.

Astfel, rezultatele pot fi consultate aici.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Reminder privind depunerea candidaturilor

Institutul Național al Magistraturii (INM) reamintește care este termenul de depunere a candidaturilor în cadrul procedurii de selecție pentru recrutarea a 5 formatori colaboratori în domeniul „Justiția pentru minori – Audierea minorului în procesul penal”, din cadrul formării continue.

Astfel, termenul de depunere a dosarelor de înscriere este 7 martie 2022, dosarele urmând a fi depuse la sediul INM din București, transmise la numărul de fax 021.311.02.34 sau pe adresa de e-mail: [email protected]

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Institutul Național al Magistraturii (INM) a anunțat declanșarea procedurii de selecție pentru recrutarea a 5 formatori colaboratori în domeniul „Justiția pentru minori – Audierea minorului în procesul penal”, în cadrul formării continue.

Astfel, atribuțiile generale, drepturile și îndatoririle personalului de instruire al INM sunt prevăzute în Statutul personalului de instruire al INM, aprobat de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii prin Hotărârea nr. 914/10.10.2018.

De asemenea, termenul de depunere a dosarelor de înscriere este 7 martie 2022, dosarele urmând a fi depuse la sediul INM din București, transmise la numărul de fax 021.311.02.34 sau pe adresa de e-mail: [email protected]

Dosarul de înscriere la concurs va conține următoarele documente:

− Curriculum vitae;

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

− Scrisoare de intenție;

− Plan de seminar;

− O declarație pe proprie răspundere cu privire la antecedentele penale și sancțiunile disciplinare aplicate în profesie, pentru candidații care nu îndeplinesc funcția de judecător sau procuror.

Mai multe detalii pot fi regăsite în anunțul publicat de INM.

Sursa informației

(Copyright foto: pinterest)

Vezi și [UPDATE: Data-limită de înscriere este 3 februarie 2022] INM anunță selecția unui formator colaborator la disciplina Etică și organizare judiciară

[UPDATE: Rezultate intermediare] INM. Procedură de selecție pentru ocuparea a 5 posturi de formator colaborator la disciplina „Justiția pentru minori – Audierea minorului în procesul penal” was last modified: mai 12th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter