[Update: Rezultate] INM. Procedură de selecție a 2 experți specializați în domeniul Drept penal și Drept procesual penal pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel

28 nov. 2022
Vizualizari: 383

Update: Rezultate

Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat rezultatele din cadrul procedurii de selecție a 2 experți specializați în domeniul Drept penal și Drept procesual penal pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel.

În urma publicării anunțului de selecție, au fost înregistrate două candidaturi.

Interviurile s-au desfășurat la sediul INM, în data de 21 noiembrie 2022, conform planificării comunicate candidaților.

După susținerea probei interviului, acordând punctaje de la 1 la 10, comisia a decis selectarea următorilor candidați (în ordine alfabetică):

1. C.A.G., formator cu normă întreagă INM;

2. I.V.V., formator cu normă întreagă INM.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației


Institutul Național al Magistraturii (INM) anunță lansarea procedurii pentru selecția a 2 experți din rândul formatorilor INM cu specializare în domeniul Dreptului penal și Dreptului procesual penal, în vederea participării acestora ca formatori la întâlnirile președinților secțiilor specializate ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel dedicate unificării practicii judiciare în materia dreptului penal și dreptului procesual penal.

Procedura de selecție este realizată în cadrul proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate”, obiectivul acestuia fiind îmbunătățirea cunoștințelor profesionale și a abilităților membrilor sistemului judiciar vizați de acest proiect (judecători, procurori, magistrați-asistenți și personal din cadrul instituțiilor sistemului judiciar asimilat judecătorilor și procurorilor).

În materie penală au fost prevăzute în cadrul proiectului, în total, 6 întâlniri, dintre care au fost organizate 3: 2 ale procurorilor șefi secție din cadrul Parchetului de pe lângă ÎCCJ, DNA, DIICOT și al parchetelor de pe lângă curțile de apel și una a președinților secțiilor penale din cadrul ÎCCJ și curților de apel.

Calendarul estimativ al celor 3 întâlniri planificate până la finalul proiectului este:

− București, decembrie 2022;

− București, 13-14 martie 2023;

− București, 2-3 octombrie 2023.

Tematica întâlnirilor – sub forma unui punctaj de discuții – se va stabili în urma consultării curților de apel.

Selecția experților se va realiza de către o comisie de selecție numită în cadrul proiectului, în două etape:

primă etapă, eliminatorie, vizează admisibilitatea candidaturilor;

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

cea de-a doua etapă constă într-un interviu.

Dosarul de înscriere (o scrisoare de intenție, curriculum vitae, un plan de activitate – planul întâlnirii – și orice alte documente justificative) se poate depune până la data de 11 noiembrie 2022, în format electronic, la adresa de e-mail: nadia.taran@inm-lex.ro.

Metodologia de organizare și desfășurare a întâlnirilor procurorilor șefi de secție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și al parchetelor de pe lângă curțile de apel poate fi consultată aici.

Pentru informații suplimentare, precum și pentru vizualizarea anunțului privind procedura de selecție, vă invităm să accesași sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Rezultate procedură de selecție] INM. Seminar ERA – „Trafficking in Human Beings: Countering Impunity”, 1-2 decembrie 2022

 

[Update: Rezultate] INM. Procedură de selecție a 2 experți specializați în domeniul Drept penal și Drept procesual penal pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel was last modified: noiembrie 25th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: