INM organizează conferința „Human Rights Protection Before the National Courts, the Court of Justice and the European Court of Human Rights in Respect of Discrimination Matters”

885       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Joi, 15 octombrie 2015,

de la ora 10:00 la 12:00

Aula INM

Domnul profesor Richard Andrew Lawson

 

 

La data de 15 octombrie 2015, în intervalul 10:00–12:00, în Aula INM (etaj I) va avea loc Conferința cu tema  „Human Rights Protection Before the National Courts, the Court of Justice and the European Court of Human Rights in Respect of Discrimination Matters”.

Conferința se va desfășura în limba engleză și va fi susținută de domnul profesor Richard Andrew Lawson, specialist reputat în drept european și protecția europeană a drepturilor omului, în prezent decan al Facultății de Drept din cadrul Universității din Leiden, Olanda.

Evenimentul va avea un caracter interactiv, constituind un prilej unic pentru viitorii judecători și procurori de a intra în dialog cu un repurtat profesor și specialist internațional. Tema conferinței este una de actualitate, în contextul Avizului Consultativ al CJUE nr. 2/13 din 18 decembrie 2014 și vine în completarea formării de care au beneficiat auditorii de justiție (promoția 2014 – 2016) pe parcursul primul an la dreptul UE, respectiv la CEDO.

Această acțiune de formare inițială este inclusă ca activitate obligatorie în programul de formare pentru auditorii de justiție din anul al II-lea. Având în vedere, însă, unicitatea evenimentului, în măsura în care candidații declarați admiși la concursul de admitere INM 2015 sunt interesați, aceștia sunt invitați de a participa, deopotrivă.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să fie prezenți în sală cu 15 minute înainte de începerea acestuia.

Sursa informației este anunțul publicat de INM (www.inm-lex.ro).

INM organizează conferința „Human Rights Protection Before the National Courts, the Court of Justice and the European Court of Human Rights in Respect of Discrimination Matters” was last modified: octombrie 12th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter