INM. Organizarea Adunării Generale a personalului de instruire pentru desemnarea unui reprezentant în Consiliul Științific

21 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 70

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat un anunț privind organizarea Adunării Generale a personalului de instruire al INM pentru desemnarea unui reprezentant al acesteia în cadrul Consiliului Științific al INM, care va avea loc în data de 15 iunie 2020, la ora 14:00.

Termenul-limită pentru depunerea candidaturilor este data de 5 iunie 2020, participanții urmând să transmită un CV și o scrisoare de intenție prin fax sau la adresa de e-mail indicate în anunțul de convocare.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INM. Regimul participărilor la activitățile internaționale organizate online în anul 2020

INM. Organizarea Adunării Generale a personalului de instruire pentru desemnarea unui reprezentant în Consiliul Științific was last modified: mai 21st, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter