INM. Organizare cursuri de formare interdisciplinară în justiția restaurativă în cazurile în care sunt implicați copii victime

13 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
189 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț privind organizarea, de către Terre des hommes, în parteneriat cu European Forum for Restorative Justice și Restorative justice Netherlands, a trei cursuri de formare interdisciplinară în justiția restaurativă în cazurile în care sunt implicați copii victime.

Astfel, cursurile vor avea lor online și se vor desfășura în patru zile diferite, fiecare, după cum urmează:

− Primul curs de formare va avea loc în zilele de 16, 18, 22, 24 februarie 2021;

− Al doilea curs de formare va avea loc în zilele de 17, 19, 23, 25 februarie 2021;

−Al treilea curs de formare va evea loc în zilele de 2, 4, 9, 11 martie 2021.

De asemenea, cursurile de formare vor fi urmate de un seminat internațional, desfășurat online, care va avea lor în aprilie 2021, data urmând a fi comunicată ulterior.

Cursurile sunt adresate profesioniștilor și factorilor decizionali din domeniile justiției, educației și protecției copilului, precum: judecători, procurori, ofițeri de poliție, avocați, mediatori, consilieri de probațiune, specialiști din mediul penitenciar, specialiști în protecția victimelor, reprezentanți ai mediului universitar, profesori, consilieri școlari, reprezentanți ai administrațiilor școlare, mediatori școlari, specialiști în protecția copilului, reprezentanți ai ONG-urilor.

Totodată, pentru participare, persoanele interesate trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

1. Disponibilitatea de a lua parte în toate cele 4 zile de curs (jumătate de zi) + ziua de seminar din aprilie;

2. Necesar ca delegații, în munca lor, să lucreze cu sau pentru copii/minori;

3. Cunoștințe minime de engleză pentru a citi/asculta diferite materiale în engleză și a lua parte la discuțiile în engleză din cadrul seminarului internațional.

Formularul de înscriere va fi disponibil la începutul lunii februarie și comunicat ulterior, dar solicitările de participare și perioada de curs preferată pot fi deja trimise la următoarele adrese de e-mail: [email protected] și [email protected].

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

🔔Vezi și INM. Anunț selecție expert specializat în domeniul achizițiilor publice, în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian

INM. Organizare cursuri de formare interdisciplinară în justiția restaurativă în cazurile în care sunt implicați copii victime was last modified: ianuarie 13th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter