INM oferă 5 locuri pentru avocaţi la conferinţa finală din cadrul proiectului „Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene”

12 oct. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1035

Despre

  • 5-6 noiembrie 2015
  • Hotel Minerva din București
  • Termenul-limtă pentru avocații interesați: 19 octombrie 2015

INM oferă 5 locuri pentru avocați la conferința finală din cadrul proiectului JUST/2013/JPEN/AG/4496 „Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene”.

Aceasta se va desfășura la Hotel Minerva din București în perioada 5-6 noiembrie 2015.

Conferința se dorește a fi o însumare a informațiilor relevate pe parcursul proiectului și își propune o abordare profund practică a diferitelor ipostaze ale cooperării judiciare în materie penală, abordare grefată exact pe specificul activității specifice fiecărei din profesiile implicate (judecători, avocați și grefieri) și care să transpună concret dispozițiile teoretice în realitate.

Conferința va fi susținută de experți naționali, precum și de experți străini specializați în cooperarea judiciară în materie penală, desemnați de partenerii externi ai proiectului (Institutul de Formare Judiciară din Belgia, Institutul Judiciar din Bulgaria, Școala Judiciară din Polonia, Academia de Drept European, Școala Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii din Italia și Școala Judiciară a Consiliului General al Puterii Judiciare din Spania).

Seminarul se va desfășura exclusiv în limba engleză, fiind asigurată traducerea.

Informații administrative

– Conferința se va desfășura la Hotel Minerva (Sala de conferințe Himalaya), Strada Gheorghe Manu 2-4, Sector 1, Bucuresti, Romania;

Inteligența artificială în materie penală

– Transportul (dus-întors) este decontat de către organizatori în limita a 75 de euro;

– Cazarea și masa este acoperită de organizatori pe perioada desfășurării seminarului (cazare pentru 2 nopți începând cu data de 4 noiembrie 2015).

Condiții

– Membru al unui barou component al UNBR;

– Constituie avantaj cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu/avansat (cel puțin echivalent nivelului B1 din Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi);

Documente solicitate și modalitatea de înscriere

Persoanele interesate vor transmite următoarele documente doar în format electronic la adresa: [email protected] până la data de 19 octombrie 2015.

Formularul de înscriere completat;

– Copie de pe legitimația de avocat sau alt act prin care se poate dovedi calitatea de avocat, emis de UNBR sau Barou component al UNBR;

– Opțional – documente pentru dovedirea nivelului de cunoaștere a limbii engleze.

Modalitatea de selecție

După verificarea condițiilor de înscriere se va acorda preferință primelor candidaturi depuse, iar în subsidiar nivelului de cunoaștere a limbii engleze.

Consultați programul conferinței, în varianta „draft”.

Pentru informații suplimentare, persoană de contact este d-nul Răzvan MIHĂILĂ, tel. 0745 625 725, e-mail: [email protected]

Sursa informației este INM (inm-lex.ro)

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale
INM oferă 5 locuri pentru avocați la conferința finală din cadrul proiectului „Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene” was last modified: octombrie 12th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter