INM oferă 3 locuri pentru judecători și procurori în cadrul cursului „Cooperarea judiciară europeană în domeniul criminalității informatice”

18 nov. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 860

Despre

  • Proiectul „Cooperare judiciară europeană în domeniul criminalității informatice”
  • INM oferă 3 locuri
  • Termen-limită pentru înscrieri: 20 noiembrie 2015

Centrul Român de Politici Europene (CRPE), împreună cu INM, Institutul Național de Justiție din Bulgaria și Centrul pentru studii de Justiție si Securitate (CJS) organizează un training pe tema „Cooperarea judiciară europeană în domeniul criminalității informatice”, dedicat magistraților din România ai Bulgaria.

INM oferă un număr de 3 locuri pentru judecători și procurori pentru participarea la acest training.

Trainingul este organizat în cadrul proiectului „Cooperare judiciară europeană în domeniul criminalității informatice”, co-finanțat prin Programul Justiție 2014-2020 al Uniunii Europene. Trainingul va avea loc în perioada 9-11 decembrie la București.

Participanții la training vor fi, de asemenea, invitați să ia parte la un eveniment preliminar pe data de 8 decembrie, și anume o conferință privind „Cooperarea europeana în domeniul criminalității informatice”. Participanții sunt, de asemenea, invitați și la conferința de deschidere a proiectului care va avea loc în data de 8 decembrie 2015.

Cursul se va desfășura la sediul INM, B-dul regina Elisabeta nr. 53, sector 5, București – Sala de consiliu, etaj 1.

Termen de înscriere

20 noiembrie 2015

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni
Documente necesare
  • Formular de înscriere completat
  • Curriculum vitae în limba română
  • Avizul conducerii instanței/parchetului
  • Orice alte documente relevante

Documentele se transmit doar în format electronic la adresa de e-mail: razvan.miha[email protected]

Criterii de selecție
  • neparticiparea recentă la alte forme de pregătire;
  • relevanța programului pentru activitatea profesională a magistratului candidat/specializarea cerută pentru curs;
  • posibilitatea și disponibilitatea magistratului de a disemina informațiile la care va avea acces prin participarea la programul de pregătire.

Obiectivul major al proiectului este acela de creștere a nivelului de cunoștințe în rândul procurorilor și judecătorilor cu privire la instrumentele de cooperare judiciară în domeniul criminalității informatice. În acest scop, un grup țintă de 60 de judecători și procurori din două state membre UE – România și Bulgaria – vor beneficia de cursuri de formare în acest domeniu. De asemenea, pentru a disemina informațiile care fac obiectul acestor cursuri către un grup mai larg de magistrați din Europa, va fi elaborat un ghid de cooperare judiciară în domeniul criminalității informatice, care va fi publicat pe paginile de Internet ale Institutelor Naționale de Formare a Magistraților din cele două țări.

Sursa informației este anunțul făcut public de INM (www.inm-lex.ro).

 

INM oferă 3 locuri pentru judecători și procurori în cadrul cursului „Cooperarea judiciară europeană în domeniul criminalității informatice” was last modified: noiembrie 18th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter