INM anunță Masa rotundă de Dreptul muncii în data de 28 martie 2017

8 mart. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 731

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 7 martie 2017, INM a anunțat Masa rotundă de Dreptul muncii.

Astfel, Camera de Comerț Americană în România va organiza, în data de 28 martie 2017, la București (Hotel Athenee Palace Hilton, sala Regina Maria) o masă rotundă în domeniul dreptului muncii.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Evenimentul se adresează atât avocaților/juriștilor și responsabililor în domeniul resurselor umane cu atribuții în sfera dreptului muncii, cât și magistraților specializați în materia dreptului muncii.

Persoana de contact pentru aceasta activitate este doamna Letiția Pupăzeanu (e-mail: [email protected], [email protected], telefon: 021 312 48 34), iar termenul de înscriere este până la data de 22 martie 2017 (inclusiv).

Pentru mai multe  detalii consultați agenda evenimentului și lista cu temele care vor fi supuse dezbaterilor.

INM anunță Masa rotundă de Dreptul muncii în data de 28 martie 2017 was last modified: martie 8th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter