INM. Lansarea procedurii de selecție în cadrul Proiectului EJTN pentru Balcanii de Vest

9 iul. 2024
Vizualizari: 42
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) anunță lansarea unei proceduri de selecție de experți, din rândul judecătorilor și formatorilor din domeniul judiciar cu experiență în domeniul acquis-ului Uniunii Europene în materia dretului administrativ și dreptului proprietății intelectuale, precum și Cartei drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, în vederea conceperii și implementarii unor ativități de formare pentru Academia Judiciară din Serbia (JA) și Centrul de Formare Judiciară din Muntenegru (CTJSP), în perioada septembrie-decembrie 2024.

Programele se bazează pe evaluări ale nevoilor de formare realizate în comun de EJTN și instituțiile de formare judiciară din Serbia și Muntenegru în perioada 2022-2023. Acestea își propun să sprijine JA și CTJSP să formeze un corp de formatori în dreptul UE și să contribuie la înființarea și continuarea dezvoltării rețelelor naționale de experți care să asigure conformitatea cu standardele europene în ambele țări.

Detalii privind programele de formare, sarcinile și responsabilitățile experților, cerințele de eligibilitate și etapele procedurii de selecție sunt disponibile aici.

Documentele de candidatură se transmit direct EJTN, via email, în atenția doamnei Vanja Tekic (vanja.tekic@ejtn.eu) până la data de 18 iulie 2024, ora 17:00 CEST/ ora 18:00 RO.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Ocuparea unui post vacant de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor] Concursul de admitere la INM – 7 iulie 2023-28 martie 2024

INM. Lansarea procedurii de selecție în cadrul Proiectului EJTN pentru Balcanii de Vest was last modified: iulie 9th, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: