INM. Întâlnirea președinților secțiilor de contencios administrativ și fiscal ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel

24 nov. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 45

Institutul Național al Magistraturii anunță că, în perioada 25-26 noiembrie 2021, va avea loc întâlnirea președinților secțiilor de contencios administrativ și fiscal ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel.

Astfel, webinarul este organizat în cadrul Proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate” și urmărește îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților profesionale ale membrilor sistemului judiciar vizați de proiect, necesare desfășurării activității în cadrul instanțelor și parchetelor.

Totodată, evenimentul va avea loc în regim online, pe platforma GoogleMeet, iar agenda webinarului poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

Campanie Craciun UJmag 2020

Vezi și INM. Schimburi bilaterale între instanțele/parchetele din cadrul statelor membre ale UE

INM. Întâlnirea președinților secțiilor de contencios administrativ și fiscal ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel was last modified: noiembrie 24th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter