INM. Institutul de Drept Internațional – activități pe anul 2019

10 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 184

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform unui anunț publicat pe site-ul INM, a fost făcută publică lista activităților pe anul 2019 în cadrul Institutului de Drept Internațional (ILI).

Aceste programe de formare organizate de ILI sunt destinate oficialilor guvernamentali, practicienilor și reprezentanților sectorului privat și urmăresc identificarea de soluții la provocările legale și ale mediului economic cu care se confruntă statele în curs de dezvoltare și economiile emergente.

Astfel, participanții vor avea ocazia să se familiarizeze cu practici în materie de bună guvernanță, management și standarde de transparență. Totodată, vor putea identifica instrumente de îmbunătățire a performanțelor guvernării, de promovare a răspunderii publice și de asigurare a creșterii economice.

Calendarul activităților este disponibil la următorul link: http://www.ili.org/training/2019.html

Sursa informației

INM. Institutul de Drept Internațional – activități pe anul 2019 was last modified: aprilie 10th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter