INM. Funcții de conducere vacante

11 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3570

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 10 aprilie 2017, INM a publicat un anunț privind vacantarea funcțiilor de director adjunct al INM, responsabil FC și director adjunct al INM, responsabil FI și a declanșat procedura de ocupare a acestor funcții.

Astfel, în conformitate cu dispozițiile art. 12 din Regulamentul Institutului Național al Magistraturii, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 127/2007, cu modificările și completările ulterioare, Consiliul Superior al Magistraturii anunță declanșarea procedurii de ocupare a funcției de director adjunct al Institutului National al Magistraturii, responsabil cu formarea continuă, funcție care este vacantă, respectiv a funcției de director adjunct al Institutului National al Magistraturii, responsabil cu formarea inițială, funcție care se va vacanta la data de 13 iunie 2017.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Directorul și directorii adjuncți ai Institutului National al Magistraturii se numesc de către Consiliul Superior al Magistraturii, pentru un mandat de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii, din rândul
personalului de instruire de specialitate juridică al Institutului, al judecătorilor și procurorilor sau al cadrelor didactice din învățământul superior juridic, acreditat potrivit legii.

Candidaturile pentru ocuparea funcțiilor menționate se depun la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, în termen de 30 zile de la data afișării anunțului, însoțite de un curriculum vitae, un
plan managerial privitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției, precum și orice alte acte considerate relevante.

De asemenea, se menționează că în vederea numirii în funcție, candidații susțin un interviu în fața Plenului Consiliului Superior al Magistraturii. Interviul constă în susținerea planului managerial și are ca scop verificarea aptitudinilor manageriale ale candidaților, urmând a fi avute în vedere, în principal, capacitatea de organizare, capacitatea rapidă de decizie, rezistența la stres, autoperfecționarea, capacitatea de analiză, sinteză, previziune, strategie și planificare pe termen scurt, mediu și lung, inițiativa și capacitatea de adaptare rapidă.

Judecătorii și procurorii numiți în funcțiile de conducere menționate vor fi detașați la Institutul National al Magistraturii, în condițiile legii.

INM. Funcții de conducere vacante was last modified: aprilie 11th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter