INM. Forumul judecătorilor specializați în domeniul proprietății intelectuale (Geneva, 13-15 noiembrie 2019)

23 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 371

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), în perioada 13-15 noiembrie 2019 se va organiza „Forumul judecătorilor specializați în domeniul proprietății intelectuale”, la Geneva.

Evenimentul își propune consolidarea cooperării în materia proprietății intelectuale, prin intensificarea schimbului de informații și bune practici în ceea ce privește aspectele de interes comun în rândul judecătorilor specializați din statele membre ale OMPI.

În vederea încurajării un dialog deschis, participarea la forum este limitată la membrii sistemului judiciar cu experiență relevantă în domeniul proprietății intelectuale.

Acest eveniment se adresează judecătorilor cu cel puțin 3 ani de experiență în cauze în materia drepturilor de proprietate intelectuală și cu o bună cunoaștere a uneia din limbile străine în care se desfășoară forumul (nivel minim B2 conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi), dintre care amintim: engleza, franceza, spaniola, rusa, araba și chineza.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE

– formularul de înscriere disponibil aici;

– avizul colegiului de conducere al instanței la care aceștia își desfășoară activitatea, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției în care judecătorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței.

Documentele solicitate vor fi transmise exclusiv în format electronic la adresa de e-mail [email protected], în atenția dlui Tudor Grigoroaia.

Termenul limită de depunere a documentelor este 24 iulie 2019.

 

Sursa informației

INM. Forumul judecătorilor specializați în domeniul proprietății intelectuale (Geneva, 13-15 noiembrie 2019) was last modified: iulie 23rd, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter