INM. Curs e-learning HELP „Combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice”

29 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 188

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a informat că, în cadrul Programului HELP al Consiliului Europei, a fost lansat cursul e-learning HELP „Combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice”.

Astfel, cursul este structurat în 7 module care au în vedere cadrul legal european în materia combaterii violenței împotriva femeilor și a violenței domestice, accesul la justiție, investigarea și soluționarea cauzelor de violență împotriva femeilor și violența domestică, remedii în cazul procedurilor civile, mijloace alternative de soluționare a litigiilor.

Evenimentul online de lansare a cursului, desfășurat în limba engleză, va avea loc în data de 18 mai 2021, iar detalii privind cursul pot fi consultate aici.

Înregistrarea la curs se poate realiza prin completarea formularului de înregistrare disponibil aici, până la data de 12 mai 2021.

Condițiile de participare și agenda evenimentului de lansare sunt disponibile aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației

🔔Vezi și INM. Curs e-learning HELP „Garanții procedurale în procesele penale și drepturile victimelor infracțiunilor”

INM. Curs e-learning HELP „Combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice” was last modified: aprilie 29th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.