[Tabelele de clasificare] Funcții de conducere vacante pentru judecători şi procurori la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea (18 septembrie – 16 decembrie 2015)

16 dec. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1206

Despre

  • 120 de funcţii vacante pentru judecători
  • 116 funcții vacante pentru procurori
  • Termenul-limită pentru înscriere: 9 octombrie 2015, inclusiv

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 15 decembrie 2015: Tabelele de clasificare

INM a făcut publice tabelele de clasificare a candidaților judecători și a candidaților procurori, disponibile la următoarele link-uri:

Campania Back to  Law School

Update 9 decembrie 2015: Baremele definitive

INM a publicat baremele definitive privind acest concurs, precum și procesele-verbale de soluționare a contestațiilor la bareme, după cum urmează:


INM organizează în perioada 18 septembrie – 16 decembrie 2015, la București, concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, aprobat Prin Hotărârea Plenului CSM nr. 870/2015.

Concursul sau examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 120 de funcții vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, precum și a unui număr de 116 funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Cererile de înscriere

Judecătorii și procurorii pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen, la INM, până la data de 9 octombrie 2015, inclusiv.

Cererile de înscriere depuse prin poștă vor fi înaintate prin fax la INM și vor fi însoțite de declarațiile prevăzute de art. 48 alin. (10)-(11), respectiv art. 49 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 (rep. M. Of. nr. 826 din 13 septembrie 2005; cu modif. ult), precum și de orice alte acte considerate relevante.

Descărcați modelul cererii de înscriere pentru:
judecători
procurori.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun pe suport de hârtie și în format electronic, pe suport specific CD, la CSM, până la data de 23 octombrie 2015, inclusiv. Proiectele care se transmit prin serviciile poștale sau de curierat vor purta pe plic data expediției.

Calendarul

Concursul sau examenul se va desfășura după următorul calendar:

– 1 – 8 noiembrie 2015 – testarea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres:
* 1 noiembrie 2015 – testul psihologic scris;
* 3 – 8 noiembrie 2015 – interviul psihologic.

– 13 – 25 noiembrie 2015 – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere;

– 6 decembrie 2015 – susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Calendarul aprobat va putea suferi modificări în funcție de numărul judecătorilor și procurorilor înscriși la concurs.

Tematica și bibliografia

Documentul ce conține tematica și bibliografia pentru acest concurs, precum și structura proiectului, a fost publicat de INM și este disponibil la acest link.

Consultați sursa informațiilor, pagina anunțului găzduită de INM (www.inm-lex.ro).

[Tabelele de clasificare] Funcții de conducere vacante pentru judecători și procurori la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea (18 septembrie – 16 decembrie 2015) was last modified: decembrie 16th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter