[UPDATE: Nedepunerea contestațiilor] INM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada aprilie – iulie 2020

11 aug. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
1.286 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 11 august 2020: Anunț privind nedepunerea contestațiilor

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat un anunț privind nedepunerea contestațiilor împotriva notelor obținute la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada aprilie-iulie 2020.

Astfel, rezultatele obținute de candidați la testarea scrisă, publicate pe 6 august 2020, rămân definitive.

Anunțul poate fi vizualizat aici, iar tabelul de clasificare a candidaților, aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 6 august 2020: Rezultate testare scrisă

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat rezultatele obținute de candidații judecători la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada aprilie-iulie 2020.

Tabelul cu rezultatele poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 5 august 2020: Proces-verbal soluționare contestații

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem (judecători) pentru testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada aprilie-iulie 2020.

Procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem pentru judecători poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 2 august 2020: Subiecte, barem și model contestație barem

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat subiectele de concurs, baremul și modelul contestației la barem pentru testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada aprilie-iulie 2020.

Atașăm, în continuare, subiectele de concurs: Grila 1, Grila 2, Grila 3 și Grila 4.

Baremul G1-4 poate fi vizualizat aici, anunțul privind depunerea contestațiilor, aici, iar modelul contestației la barem, aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 31 iulie 2020: Repartizarea în săli a candidaților

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat tabelul privind repartizarea în săli a candidaților, cu includerea candidaților care au susținut celelalte probe, pentru testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada aprilie-iulie 2020.

Anunțul privind republicarea tabelului poate fi vizualizat aici, iar tabelul privind repartizarea în săli a candidaților, aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 30 iulie 2020: Regulament testare scrisă și repartizarea în săli a candidaților

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat regulamentul de desfășurare al testării scrise, precum și tabelul privind repartizarea în săli a candidaților pentru testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada aprilie-iulie 2020.

Regulamentul de desfășurare al testării poate fi vizualizat aici, iar tabelul privind repartizarea în săli a candidaților, aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 29 iulie 2020: Rezultate susținere proiect și testarea scrisă la management

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat tabelul cu rezultatele obținute la proba privind susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției, precum și anunțul cu programul de desfășurare al testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane pentru concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada aprilie-iulie 2020.

Astfel, testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane va avea loc în data de 2 august 2020, începând cu ora 9:00, la Facultatea de Drept a Universității din București, conform anunțului.

Rezultatele obținute la proba privind susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 23 iulie 2020: Reprogramare candidat

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat un anunț privind reprogramarea unui candidat pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției pentru concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada aprilie-iulie 2020.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 17 iulie 2020: Repartizarea candidaților pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat tabelul privind repartizarea candidaților pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției pentru concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada aprilie-iulie 2020.

Tabelul privind repartizarea poate fi vizualizat aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 13 iulie 2020: Anunț privind rezultatele obținute la testarea psihologică

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat tabelul privind rezultatele obținute de judecători la testarea psihologică pentru concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada aprilie-iulie 2020.

Tabelul privind rezultatele poate fi vizualizat aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 3 iulie 2020: Anunț privind lista finală a candidaților și desfășurarea testării psihologice

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada aprilie-iulie 2020.

De asemenea, au fost publicate și anunțurile privind desfășurarea testării psihologice, repartizarea candidaților judecători pentru susținerea testării psihologice, repartizarea candidaților judecători pentru susținerea interviului psihologic și regulile de desfășurare a testării psihologice.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 26 iunie 2020: Anunț privind reluarea concursului

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat un anunț prin care informează despre reluarea concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada aprilie – iulie 2020.

De asemenea, a fost afișat calendrul concursului, dar și tabelul privind candidații care indeplinesc condițiile de participare la concurs.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 25 mai 2020: Anunț privind suspendarea concursului

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat un anunț prin care informează despre suspendarea concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada aprilie – iulie 2020, începând cu data de 25 mai 2020.

Detalii privind reluarea concursului vor fi anunțate ulterior.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat un anunț cu privire la organizarea concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada aprilie – iulie 2020.

CSM pune la dispoziție un număr de 173 de posturi vacante, pentru funcțiile de președinte si vicepreședinte, pentru curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Candidații pot depune cererile de înscriere până la data de 21 mai 2020.

Cererile de înscriere pot comunicate și prin intermediul faxului, către Institutul Național al Magistraturii, la numărul 021.311.02.34, precum și prin e-mail la următoarea adresă: [email protected]

De asemenea, proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere pot fi depuse până la data de 27 mai 2020, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Concursul are următorul program:

– 31 mai 2020: testare psihologică – test scris;

– 3-8 iunie 2020: interviu –testare psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și a-și asuma răspunderea.

– 20-26 iunie 2020: susținerea proiectului

– 28 iunie 2020: susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Calendarul este de natură estimativă și poate suferi modificări.

Anunțul privind concursul sau examenul pentru numirea de funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada aprilie – iunie 2020;

Tematica si bibliografia de concurs/examen;

Calendar concurs;

Cerere tip înscriere.

Pentru vizualiza anunțul în integralitate, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
[UPDATE: Nedepunerea contestațiilor] INM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada aprilie – iulie 2020 was last modified: august 11th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter