[UPDATE: Lista finală/Testare psihologică] INM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada aprilie – iulie 2020

3 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 550

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 3 iulie 2020: Anunț privind lista finală a candidaților și desfășurarea testării psihologice

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada aprilie-iulie 2020.

De asemenea, au fost publicate și anunțurile privind desfășurarea testării psihologice, repartizarea candidaților judecători pentru susținerea testării psihologice, repartizarea candidaților judecători pentru susținerea interviului psihologic și regulile de desfășurare a testării psihologice.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 26 iunie 2020: Anunț privind reluarea concursului

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat un anunț prin care informează despre reluarea concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada aprilie – iulie 2020.

De asemenea, a fost afișat calendrul concursului, dar și tabelul privind candidații care indeplinesc condițiile de participare la concurs.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 25 mai 2020: Anunț privind suspendarea concursului

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat un anunț prin care informează despre suspendarea concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada aprilie – iulie 2020, începând cu data de 25 mai 2020.

Detalii privind reluarea concursului vor fi anunțate ulterior.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat un anunț cu privire la organizarea concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada aprilie – iulie 2020.

CSM pune la dispoziție un număr de 173 de posturi vacante, pentru funcțiile de președinte si vicepreședinte, pentru curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Candidații pot depune cererile de înscriere până la data de 21 mai 2020.

Cererile de înscriere pot comunicate și prin intermediul faxului, către Institutul Național al Magistraturii, la numărul 021.311.02.34, precum și prin e-mail la următoarea adresă: [email protected]

De asemenea, proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere pot fi depuse până la data de 27 mai 2020, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Concursul are următorul program:

– 31 mai 2020: testare psihologică – test scris;

– 3-8 iunie 2020: interviu –testare psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și a-și asuma răspunderea.

– 20-26 iunie 2020: susținerea proiectului

– 28 iunie 2020: susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Calendarul este de natură estimativă și poate suferi modificări.

Anunțul privind concursul sau examenul pentru numirea de funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada aprilie – iunie 2020;

Tematica si bibliografia de concurs/examen;

Calendar concurs;

Cerere tip înscriere.

Pentru vizualiza anunțul în integralitate, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
[UPDATE: Lista finală/Testare psihologică] INM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada aprilie – iulie 2020 was last modified: iulie 3rd, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter