Promovarea efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor – 29 martie 2015

26 mart. 2015
1 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2143

Despre

  • Concurs de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție
  • Examen: 29 martie 2015
  • Rezultate finale: 16 aprilie 2015

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit anunțului publicat pe site-ul INM, acesta organizează, în baza Hotărârii Plenului CSM nr. 102/2015, în data de 29 martie, concursul de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție.

Astfel, pentru promovarea efectivă sunt disponibile 81 de funcții de execuție vacante la nivelul instanțelor judecătorești, dintre care 63 la tribunale și 18 la curțile de apel, iar la nivelul parchetelor de pe lângă tribunale sunt disponibile 32 de funcții de execuție vacante.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

În cazul promovării pe loc sunt disponibile 100 de posturi de judecător la tribunale, 50 de posturi de judecător la curțile de apel, 10 posturi la Parchetul de pe lângă ICCJ, 50 de posturi de procuror la parchetele de pe lângă tribunale și 30 de posturi de procuror la parchetele de pe lângă curțile de apel.

Concursul se desfășoară în baza art. 43-47 din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor (rep. în M. Of. nr. 826 din data de 13 septembrie 2005; cu modif. și compl. ult.) și a Regulamentului de desfășurare și organizare a concursului de promovare a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului CSM nr. 621/2006, cu modificările și completările ulterioare.

Concursul de promovare constă în susținerea unei probe scrise, cu caracter practic și teoretic, la materiile prevăzute în Regulamentul amintit mai sus.

Potrivit programului de desfășurare a probelor scrise, concursul va avea loc la Universitatea Nicolae Titulescu din București, Corpurile V și M, în data de 29 martie, începând cu ora 10:00. Accesul candidaților se va face pe baza actului de identitate între orele 8:00 și 9:15.

Conform calendarului estimativ, rezultatele finale ale concursului vor fi făcute publice în data de 16 aprilie 2015.

Pentru a vedea calendarul estimativ al concursului sau tematica și bibliografia examenelor, precum și alte detalii, accesați anunțul oficial publicat pe site-ul INM.

Promovarea efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor – 29 martie 2015 was last modified: martie 8th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter