[UPDATE: Revizuire tematică și bibliografie] INM. Concurs pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchete – 20 iulie-14 octombrie 2020

27 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
144 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 27 iulie 2020: Revizuire tematică și bibliografie

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat un anunț referitor la revizuirea tematicii și bibliografiei  pentru concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, judecătorii, din perioada 20 iulie – 14 octombrie 2020.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat un anunț privind organizarea, în perioada 20 iulie – 14 octombrie 2020, a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, judecătorii.

Concursul sau examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 252 funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror și prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Procurorii pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen, la Institutul Național al Magistraturii, până la data de 10 august 2020, inclusiv.

Cererile de înscriere vor fi însoțite de declarațiile prevăzute de art. 48 alin. (10) și (11) cu referire la art. 49 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 republicată, cu modificările și completările ulterioare, de curriculum vitae, copia actului de identitate și orice alte acte considerate relevante.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun pe suport de hârtie și în format electronic, pe suport specific CD, la Consiliul Superior al Magistraturii, până la data de 31 august 2020, inclusiv.

Concursul sau examenul se va desfășură după următorul calendar:

– 6-21 septembrie 2020 – testarea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres;

– 9 septembrie – 1 octombrie 2020 – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere;

– 4 octombrie 2020 – susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Atașăm, în continuare, documentele relevante pentru candidați:

– Regulamentul privind numirea în funcții de conducere a procurorilor și revocarea din aceste funcții;

– Cererea-tip de înscriere;

– Funcțiile de conducere de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror și prim-procuror adjunct la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii, scoase la concurs;

– Calendarul detaliat al concursului/examenului;

– Tematica și bibliografia de concurs/examen.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo

 

[UPDATE: Revizuire tematică și bibliografie] INM. Concurs pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchete – 20 iulie-14 octombrie 2020 was last modified: iulie 27th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter