Încă o echipă INM s-a calificat în Marea Finală a competiției THEMIS – ediția a XI-a, 2016

6 iun. 2016
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1911

Despre

  • Auditorii de justiție Teodora Bogza, Viorela Bubău și Octavia Pripasu
  • Coordonatorii
  • Marea Finală a Competiției, care se va desfășura la Paris, în Franța, în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2016
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 6 iunie 2016: Încă o echipă INM s-a calificat în marea finală a competiției THEMIS

Echipa Institutului Național al Magistraturii care a participat, în perioada 31 mai – 3 iunie 2016, la cea de a treia Semi-finală a Competiției internaționale THEMIS, desfășurate la Lisabona, în Portugalia, a obținut calificarea în Marea Finală a Competiției, care se va desfășura la Paris, în Franța, în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2016.

În această etapă au concurat 11 echipe, provenind din 11 state europene: Austria, Belgia, Cehia, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Polonia, România, Spania și Turcia. Alături de echipa României s-a calificat în Marea Finală și echipa Franței.

Categoria competițională în cadrul căreia a concurat echipa română, pe parcursul acestei săptămâni, a fost Cooperarea internațională în materie civilă – drept procesual civil european. Echipa participantă a fost coordonată de către doamna judecător Gabriela FLORESCU, formator cu normă întreagă al INM în domeniul dreptului Uniunii Europene. Echipa a fost alcătuită din auditorii de justiție Georgiana Gabriela GEORGESCU, Paula Maria MARIN și Daniela VASILE.

Sursa informației


 INM s-a calificat în marea finală a competiției THEMIS – ediția a XI-a, 2016

Două echipe ale Institutului Național al Magistraturii au participat, în perioada 17-20 mai 2016, la cea de a doua semi-finală a Competiției internaționale THEMIS, desfășurate la Vilnius, în Lituania. În urma participării, acestea s-au clasat pe locurile 1 și 3, cea clasată pe locul 1 obținând calificarea în Marea Finală a Competiției, care se va desfășura la Paris, în Franța, în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2016.

În această etapă au concurat 9 echipe, provenind din 8 state europene: Austria, Cehia, Franța, Italia, Lituania, Polonia, România și Slovacia. Alături de echipa României s-a calificat în Marea Finală și echipa Cehiei.

Categoria competițională în cadrul căreia au concurat pe parcursul acestei săptămâni echipele române a fost Cooperarea internațională în materie civilă – dreptul european al familiei. Cele două echipe participante au fost coordonate de către doamnele judecător Tania Bădin și Cristiana Crăciunescu, formatori cu normă întreagă ai INM în domeniul dreptului familiei. Alături de cele două doamne judecător, la pregătirea echipelor au contribuit, în egală măsură, următorii formatori cu normă întreagă ai INM: doamna judecător Gabriela Florescu, doamna Roxana Rizoiu, domnul procuror Tudorel Ștefan. Cele două echipe au fost alcătuite după cum urmează: prima echipă, calificată în Marea Finală, a fost constituită din auditorii de justiție Teodora Bogza, Viorela Bubău și Octavia Pripasu, iar cea de a doua echipă a fost constituită din auditorii de justiție George Gabriel Bogdan, Radu Filip și Roxana Mărculescu.

În ediția THEMIS din acest an au fost înscrise cinci echipe ale INM. În perioada 11-14 aprilie 2016, una dintre echipele înscrise, coordonată de către domnul procuror Tudorel Ștefan, formator cu normă întreagă, compusă din auditorii de justiție Mihail Andreca, Ana Ilinca Cepoi și Radu Năstac, a participat la Competiție în cadrul Semi-finalei A – categoria Cooperarea internațională în materie penală. Alte două echipe române urmează a participa, în cursul lunii iunie, la Semi-finalele C și D – Cooperarea internațională în materie civilă – drept procesual civil european, respectiv Etică și conduită profesională.

Competiția THEMIS reprezintă unul dintre programele de formare profesională inițială derulate anual de către Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (REFJ/EJTN), începând cu anul 2010.

INM felicită echipele și formatorii implicați și le urează succes în continuare!

Sursa informației

Încă o echipă INM s-a calificat în Marea Finală a competiției THEMIS – ediția a XI-a, 2016 was last modified: iunie 6th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter