[UPDATE: Rezultate finale] INM anunță selecţia unui formator colaborator la disciplina Etică și organizare judiciară

13 mai 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
945 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultate finale

Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat rezultatele finale ale selecției pentru recrutarea unui formator colaborator în domeniul „Etică și organizare judiciară”, în cadrul formării inițiale.

Rezultatele intermediare pot fi consultate aici.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Sursa informației


Update: Rezultate intermediare

Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat rezultatele intermediare ale selecției pentru recrutarea unui formator colaborator în domeniul „Etică și organizare judiciară”, în cadrul formării inițiale.

Rezultatele intermediare pot fi consultate aici.

Sursa informației


Update: Data-limită de înscriere este 3 februarie 2022

Institutul Național al Magistraturii (INM) a anunțat data-limită de înscriere în cadrul procedurii de selecție pentru recrutarea unui formator colaborator în domeniul „Etică și organizare judiciară”, în cadrul formării inițiale.

Astfel, termenul de depunere a dosarului de înscriere este data de 3 februarie 2022. Acesta poate fi depus, fie la sediul INM, fie la numărul de fax 021.311.02.34, fie pe adresa de e-mail: [email protected].

În vederea consultării anunțului cu privire la selecție, vă invităm să accesați următorul link.

Sursa informației


Institutul Național al Magistraturii (INM) a anunțat declanșarea procedurii de selecție pentru recrutarea unui formator colaborator în domeniul „Etică și organizare judiciară”, în cadrul formării inițiale.

Cerința specifică privind acest post de formator colaborator scos la concurs, aprobată de Consiliul științific al INM, este ca recrutarea să se realizeze din rândul procurorilor.

În ceea ce privește atribuțiile generale, drepturile și îndatoririle personalului de instruire al INM, acestea sunt prevăzute în Statutul personalului de instruire al Institutului Național al Magistraturii, aprobat de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii prin Hotărârea nr. 914/10.10.2018, care poate fi găsit aici.

De asemenea, dosarul de înscriere la concurs trebuie să conțină un curriculum vitae, o scrisoare de intenție și un plan de seminar.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Totodată, trebuie menționat că, din documentația transmisă, trebuie să reiasă îndeplinirea cerințelor prevăzute de art. 16 alin. (1) din Statutul personalului de instruire al INM privind vechimea în funcție și experiența profesională în domeniul scos la concurs, respectiv vechime în funcție de minimum 6 ani, calculată de la data numirii ca procuror definitiv, și experiență profesională de cel puțin 3 ani în domeniul Etică și organizare judiciară. Cerințele de vechime și experiență profesională trebuie să fie îndeplinite până la data la care se împlinește termenul limită pentru depunerea candidaturilor.

Termenul de depunere a dosarului de înscriere este data de 3 februarie 2022. Acesta poate fi depus, fie la sediul INM, fie la numărul de fax 021.311.02.34, fie pe adresa de e-mail: [email protected].

În vederea consultării anunțului cu privire la selecție, vă invităm să accesați următorul link.

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

VEZI ȘI INM. STRATEGIA EUROPEANĂ DE FORMARE JUDICIARĂ 2021-2024 ÎN VEDEREA ASIGURĂRII JUSTIȚIEI ÎN UE

[UPDATE: Rezultate finale] INM anunță selecția unui formator colaborator la disciplina Etică și organizare judiciară was last modified: mai 13th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter