INM. Anunț webinar „Professional Development on Country of Origin Information (COI) for EU+ judicial trainers” – Iunie 2020

22 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 98

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat un anunț privind organizarea, de către Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) în parteneriat cu Biroul European de Sprijin pentru Azil (EASO), a seriei de webinare „Professional Development on Country of Origin Information (COI) for EU+ judicial trainers”, care vor fi desfășurate conform următorului calendar:

– 16, 18, 23 iunie 2020, în intervalul orar 14-16:00;

– 25 iunie 2020, în intervalul orar 14-16:30.

Termenul de înscriere este 28 mai 2020.

Grupul țintă al webinarului este format din judecători care soluționează cauze în domeniul măsurilor de protecție internațională sau care dețin calitatea de formator în acest domeniu.

Conferința dispune de un număr de 50 locuri pentru toți magistrații europeni, fără o alocare specifică fiecărei țări.

Pentru înscrieri sunt necesare următoarele documente:

– CV actualizat cu date de contact (telefon, fax, e-mail) – limba română din care să rezulte îndeplinirea condițiilor de eligibilitate stabilite de organizatori;

– certificat de competență lingvistică (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat);

Înscrierea se realizează exclusiv online, prin intermediul INM, prin încărcarea documentelor sus-menționate în formularul pus la dispoziție pe pagina web a seminarului.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INM. Organizarea Adunării Generale a personalului de instruire pentru desemnarea unui reprezentant în Consiliul Științific

INM. Anunț webinar „Professional Development on Country of Origin Information (COI) for EU+ judicial trainers” – Iunie 2020 was last modified: mai 22nd, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter