INM. Anunț webinar „on the fight against environmental crime, on the theme of «Pollution»”

29 ian. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 278

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț privind organizarea, de către Școala Națională de Magistratură din Franța, în parteneriat cu Școlile de magistratură din Belgia, Italia, Bulgaria și Spania, a unui webinar intitulat „Webinar on the fight against environmental crime, on the theme of «Pollution»”, în perioada 15-18 martie 2021.

De asemenea, acesta se adresează judecătorilor și procurorilor interesați de dreptul mediului, fiind disponibil 10 locuri.

Pentru înscriere sunt necesare următoarele documente:
− CV actualizat cu date de contact (telefon, fax, e-mail) – limba română – din care să rezulte nivelul de specializare cerut de organizatori pentru participarea la activitate;
− certificat de competență lingvistică pentru una din limbile de lucru ale webinarului (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat).

Înscrierea se realizează exclusiv online, prin încărcarea documentelor sus-menționate în formularul pus la dispoziție de INM, până la data de 10 februarie 2021.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INM. Anunț webinar „Workshop for judges on the EU Aarhus Acquis” – 1-9 martie 2021

INM. Anunț webinar „on the fight against environmental crime, on the theme of «Pollution»” was last modified: ianuarie 29th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter