[UPDATE: Agendă seminar] INM. Anunț seminar ERA – Post-Brexit Cooperation in Criminal Justice, 3 martie 2020, Bruxelles

5 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 262

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 4 Februarie 2020: Agendă seminar

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), INM a publicat un anunț cu privire la agenda seminarului ERA – Post-Brexit Cooperation in Criminal Justice, 3 martie 2020, Bruxelles.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la seminar, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), INM a publicat un anunț cu privire la organizarea seminarului ERA – Post-Brexit Cooperation in Criminal Justice, 3 martie 2020, Bruxelles.

Obiectivul seminarului îl va face retragerea Regatului Unit din UE și, prin urmare, din spațiul european de justiție penală, ceea ce va avea consecințe semnificative asupra cooperării judiciare în materie penală.

Acest seminar se va concentra pe relația post-Brexit dintre UE și Marea Britanie în acest domeniu. Acesta va oferi participanților o imagine de ansamblu asupra elementelor din justiția penală europeană care sunt afectate în perioada de tranziție și a modului în care viitoarea cooperare post-Brexit între UE și Marea Britanie poate arăta pe mai departe.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la seminar, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Agendă seminar] INM. Anunț seminar ERA – Post-Brexit Cooperation in Criminal Justice, 3 martie 2020, Bruxelles was last modified: februarie 5th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter