INM. Anunț seminar Academia de Justiție și Autoritatea de Concurență din Ungaria, Budapesta

2 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 245

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat un anunț privind organizarea unor seminare, în perioada 27-28 aprilie 2020, la Budapesta.

Activitatea intitulată „Some current issues of competition law enforcement in the context of digitalisation of the economy” se va desfășura în limba engleză, termenul-limită pentru înscriere fiind 13 martie 2020, adresându-se judecătorilor, procurorilor și judecătorilor stagiari care soluționează/ investighează cauze în materia dreptului concurenței, cu o bună cunoaștere a limbii engleze (nivel minim B2).

Pentru înscriere sunt necesare următoarele documente:

  • Registration form completat în limba engleză;
  • CV actualizat -cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail)- limba engleză/limba română;
  •  scrisoare de intenție -limba engleză/limba română, din care să rezulte îndeplinirea condițiilor de specializare privind participarea la activitate;
  •  certificat de competență lingvistică – limba engleză (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat) nivel minim B2;
  • avizul colegiului de conducere al instanței sau parchetului la care magistratul își desfășoară activitatea, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției/procurorului șef secție în care judecătorul sau procurorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței sau parchetului.

Detalii privind anunțul pot fi vizualizate aici.

De asemenea, Autoritatea de Concurență din Ungaria (GVH), prin Centrul regional pentru concurență din Budapesta (RCC) și în cooperare cu Academia de Justiție din Ungaria, organizează un seminar de drept al concurenței pentru judecători, axat pe „Some current issues of competition law enforcement in the context of digitalisation of the economy”, al cărui termen-limită de înscriere este 23 martie 2020. Anunțul poate fi consultat aici.

Înscrierea online poate fi făcută aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 

 

INM. Anunț seminar Academia de Justiție și Autoritatea de Concurență din Ungaria, Budapesta was last modified: martie 2nd, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter