INM. Anunț selecție seminar CEPOL – Cross-Border Exchange of Electronic Evidence

28 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 256

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat un anunț pentru selecția candidaților la seminarul CEPOL, cu tema Cross-Border Exchange of Electronic Evidence, ce va avea loc între 11 și 15 mai 2020, la Budapesta.

Termenul de înscriere este de 13 martie 2020.

Grupul țintă al cursului este format din personalul autorităților de aplicare a legii care desfășoară activități de investigare a infracțiunilor informatice, precum și procurori și judecători.

Seminarul dispune de un loc pentru participanții români.

Pentru înscrieri sunt necesare următoarele documente:

– CV în format Europass, întocmit în limba în care se desfășoară activitatea de formare din cadrul CEPOL;

– caracterizare de la ultimul loc de muncă întocmită de șeful nemijlocit,din care să rezulte îndeplinirea cumulativă a condițiilor de participare menționate la art. 13 din H.G. nr. 929/2016, precum și posibilitățile de valorificare a experienței și a cunoștințelor dobândite în activitatea profesională curentă, în limba română;

– un document care să ateste cunoașterea limbii străine în care se desfășoară activitatea de formare de referință – nivel minim B1, potrivit Cadrului european comun de referință pentru limbi străine – este obligatoriu ca nivelul de limbă să fie menționat în documentul de inscriere;

– scrisoare de intenție în vederea aplicării la activitatea de formare de referință, întocmită în limba română;

– Declarație pe propria răspundere prin care își asumă că va respecta prevederile actelor normative și regulamentelor în vigoare referitoare la păstrarea secretului de stat și de serviciu, în limba română;

– formularele T15, T16 și T19 completate în format electronic. Formularul T16 va fi completat de fiecare candidat doar la secțiunea Ranking 1.

– avizul colegiului de conducere al instanței sau parchetului la care magistratul își desfășoară activitatea, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției/procurorului șef secție în care judecătorul sau procurorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței sau parchetului (potrivit art. 6 din Regulamentul privind drepturile și obligațiile persoanelor trimise în misiune temporară în străinătate de către Consiliului Superior al Magistraturii, Inspecția Judiciară, Institutul Național al Magistraturii și Școala Națională de Grefieri, precum și pentru stabilirea procedurii de aprobare a acestor misiuni, aprobat prin hotărârea Plenului CSM nr. 1296/14.12.2017).

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

INM. Anunț selecție seminar CEPOL – Cross-Border Exchange of Electronic Evidence was last modified: februarie 28th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter