[UPDATE: Rezultate selecție] INM. Anunț selecție experți specializați în domeniul Executarea hotărârilor penale, cu accent pe aspecte specifice populației de etnie romă

20 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 184

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 noiembrie 2020: Rezultate selecție

Institutul Național al Magistraturii (inm-lex.ro) a publicat rezultatele selecției a șase experți (judecători, procurori, cadre didactice din învățământul universitar și alți specialiști) în domeniul Executarea hotărârilor penale, cu accent pe aspecte specifice populației de etnie romă, în cadrul proiectului „Formarea profesională și consolidarea capacității la nivelul sistemului judiciar”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021.

Rezultatele pot fi vizualizate aici.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț pentru selecția a șase experți (judecători, procurori, cadre didactice din învățământul universitar și alți specialiști) în domeniul Executarea hotărârilor penale, cu accent pe aspecte specifice populației de etnie romă, în cadrul proiectului „Formarea profesională și consolidarea capacității la nivelul sistemului judiciar”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021.

Pe baza proiectului se vor organiza peste 130 de activități de formare profesională, în domenii precum achiziții publice, reguli procedurale aplicabile litigiilor administrative, procedura fiscală – executarea silită fiscală, formarea practică a personalului auxiliar, jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului, executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, cooperare judiciară în materie civilă și penală, tehnici de audiere a minorilor și îmbunătățirea accesului la justiție pentru grupurile vulnerabile, cu accent pe populația romă.

Conform anunțului publicat, dosarul trebuie să conțină:

– o scrisoare de intenție,
– curriculum vitae,
– plan de seminar; planul va cuprinde informații privind scopul și obiectivele activității de formare pe o temă aleasă de candidat, indicații privind toate etapele de planificare și organizare a seminarului, metodele de formare pe care expertul intenționează să le utilizeze, 3 teme de interes în domeniul de specialitate, precum și orice alte elemente pe care expertul le apreciază relevante în acest context. La elaborarea planului de seminar se va avea în vedere specificul grupului țintă (20 participanți, judecători, procurori și alți profesioniști în domeniu), obiectivele seminarelor, durata activității de formare (2 zile de formare/seminar, durata unei zile de seminar fiind de maximum 8 ore), precum și faptul că la lucrările fiecărui seminar vor participa câte 2-3 experți români pe întreaga durată a celor 2 zile de activitate.

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere conținând o scrisoare de intenție, un curriculum vitae, planul pentru o activitate de formare pe o temă aleasă de candidat și orice alte documente justificative până cel târziu la data de 22 octombrie 2020.

 

Pentru a consulta întreg anunțul și calendarul estimativ, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Prelungire termen înscriere] INM. Anunț selecție a doi experți specializați în tehnici de formare a adulților

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale
[UPDATE: Rezultate selecție] INM. Anunț selecție experți specializați în domeniul Executarea hotărârilor penale, cu accent pe aspecte specifice populației de etnie romă was last modified: noiembrie 20th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter