INM. Anunț selecție experți specializați în domeniul Dreptului muncii și asigurărilor sociale

18 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 141

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț pentru selecția a doi experți  specializați în domeniul Dreptului muncii și asigurărilor sociale pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale Înaltei Curți de Casație și Justiție  și Curților de Apel în cadrul proiectului: „Justiția 2020: profesionalism și integritate”.

Potrivit fișei de proiect, este inclusă organizarea a 22 de întâlniri ale președinților secțiilor specializate/procurorilor șefi de secție, în vederea asigurării unei jurisprudențe unitare. Cele 22 de întâlniri vor fi organizate în 6 domenii (materii), după cum urmează:
– civil;
– penal – instanțe;
– penal – parchete;
– litigii de muncă și asigurări sociale;
– contencios administrativ și fiscal;
– litigii cu profesioniști și insolvență.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Conform anunțului publicat, dosarul trebuie să conțină:

– o scrisoare de intenție;
– curriculum vitae;
– plan de activitate (planul întâlnirii); planul va cuprinde informații privind scopul și obiectivele activității de formare, indicații privind toate etapele de planificare și organizare a activității, metodele de formare pe care expertul intenționează să le utilizeze, minimum 5 probleme de practică judiciară neunitară în materia Dreptului muncii și/sau Dreptului asigurărilor sociale, precum și orice alte elemente pe care expertul le apreciază relevante în acest context. La elaborarea planului de întâlnire se vor avea în vedere specificul grupului țintă (președinții secțiilor pentru cauze privind conflicte de muncă și asigurări sociale ale curților de apel), obiectivele întâlnirii, durata activității de formare (2 zile de formare/întâlnire, durata unei zile de întâlnire fiind de maximum 8 ore), precum și faptul că pentru fiecare întâlnire vor fi cooptați 2 formatori pe întreaga durată a celor 2 zile de activitate;

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere conținând o scrisoare de intenție, curriculum vitae, un plan de activitate (planul întâlnirii) și orice alte documente justificative până cel târziu la data de 6 martie 2020.

Pentru a consulta întreg anunțul și calendarul estimativ, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

INM. Anunț selecție experți specializați în domeniul Dreptului muncii și asigurărilor sociale was last modified: februarie 18th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter