INM. Anunț selecție expert specializat în domeniul cooperării internaționale în materie penală

26 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 165

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț pentru selecția unui expert  specializat în domeniul cooperării internaționale în materie penală, în cadrul proiectului „Formarea profesională și consolidarea capacității la nivelul sistemului judiciar”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021.

Potrivit anunțului, selecția unui expert din rândul judecătorilor, procurorilor, cadrelor didactice din învățământul universitar și al altor specialiști cu experiență în domeniul cooperării internaționale în materie penală și a domeniilor conexe, va fi realizată în vederea organizării a 10 seminare.

Conform anunțului publicat, dosarul trebuie să conțină:

– o scrisoare de intenție,
– curriculum vitae,
– plan de seminar; planul va cuprinde informații privind scopul și obiectivele activității de formare pe o temă aleasă de candidat, indicații privind toate etapele de planificare și organizare a seminarului, metodele de formare pe care expertul intenționează să le utilizeze, 3 teme de interes în domeniul de specialitate, precum și orice alte elemente pe care expertul le apreciază relevante în acest context. La elaborarea planului de seminar se va avea în vedere specificul grupului țintă (25 participanți, judecători, procurori și alți profesioniști în domeniu), obiectivele seminarelor, durata activității de formare (2 zile de formare/seminar, durata unei zile de seminar fiind de maximum 8 ore), precum și faptul că la lucrările fiecărui seminar vor participa câte 2 experți români pe întreaga durată a celor 2 zile de activitate.

În vederea participării la procedură, persoanele interesate vor transmite dosarul de înscriere conținând o scrisoare de intenție, un CV, planul pentru o activitate de formare pe o temă aleasă de candidat și orice alte documente justificative, în format electronic, până la data de 10 iulie 2020.

 

Pentru a consulta întreg anunțul, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Rezultate selecție] INM. Anunț selecție a doi experți specializați în domeniul Dreptului comercial

INM. Anunț selecție expert specializat în domeniul cooperării internaționale în materie penală was last modified: iunie 26th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter