INM. Anunț selecție expert specializat în domeniul achizițiilor publice, în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian

13 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 84
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat un anunț cu privire la selecția unui expert din rândul judecătorilor, procurorilor, cadrelor didactice din învățământul universitar și al altor specialiști, în domeniul achizițiilor publice, în cadrul proiectului „Formarea profesională și consolidarea capacității la nivelul sistemului judiciar”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021.

Termenul de înscriere este 8 februarie 2021.

Conform anunțului publicat, dosarul trebuie să conțină:

− o scrisoare de intenție,
− curriculum vitae,
− plan de seminar; planul va cuprinde informații privind scopul și obiectivele activității de formare pe o temă aleasă de candidat, indicații privind toate etapele de planificare și organizare a seminarului, metodele de formare pe care expertul intenționează să le utilizeze, 3 teme de interes în domeniul de specialitate, precum și orice alte elemente pe care expertul le apreciază relevante în acest context. La elaborarea planului de seminar se va avea în vedere specificul grupului țintă (20 participanți – judecători și procurori, precum și alți profesioniști în domeniu, seminarul fiind adresat cu precădere judecătorilor specializați în domeniul contenciosului administrativ (achiziții publice), obiectivele seminarelor, durata activității de formare (2 zile de formare/seminar, durata unei zile de seminar fiind de maximum 8 ore).

Cerințele specifice de calificare sunt:

− experiență de minimum 6 ani ca judecător sau procuror definitiv (pentru judecători și procurori), respectiv experiență de minimum 6 ani în calitate de specialist în domeniul contenciosului administrativ (achiziții publice) și a
domeniilor conexe (pentru specialistul în acest domeniu, calculată de la definitivarea în profesie);
− alte documente justificative, după caz: certificate, adeverințe, referințe/scrisori de recomandare, orice alte documente care pot susține afirmațiile candidatului în sensul îndeplinirii cerințelor de calificare.

Pentru a consulta întreg anunțul, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INM. Selecții seminare EJTN 2021

INM. Anunț selecție expert specializat în domeniul achizițiilor publice, în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian was last modified: ianuarie 13th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter