[UPDATE: Rezultatele în urma parcurgerii primelor etape ale selecției] INM. Anunț selecție a unui formator colaborator în domeniul Tehnicilor de formare a adulților

13 sept. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 102
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele în urma parcurgerii primelor etape ale selecției

Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele obținute în urma parcurgerii primelor etape ale selecției unui formator colaborator în domeniul Tehnicilor de formare a adulților, specializat în științele educației, în cadrul proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate”.

Astfel, rezultatele obținute de candidați pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț pentru selecția unui formator colaborator în domeniul Tehnicilor de formare a adulților, specializat în științele educației, în cadrul proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate”.

Conform anunțului publicat, dosarul trebuie să conțină:

− curriculum vitae;
− scrisoare de intenție;
− plan de seminar;
− o declarație pe proprie răspundere cu privire la antecedentele penale și sancțiunile disciplinare aplicate în profesie, pentru candidații care nu îndeplinesc funcția de judecător sau procuror.

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere conținând o scrisoare de intenție, un curriculum vitae, planul de seminar și orice alte documente justificative până cel târziu la data de 18 martie 2021.

 

Pentru a consulta întreg anunțul, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INM. Programul de formare continuă – 2021

[UPDATE: Rezultatele în urma parcurgerii primelor etape ale selecției] INM. Anunț selecție a unui formator colaborator în domeniul Tehnicilor de formare a adulților was last modified: septembrie 10th, 2021 by Universul Juridic
Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter