[UPDATE: Prelungire termen înscriere] INM. Anunț selecție a doi experți specializați în tehnici de formare a adulților

13 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 87

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 13 octombrie 2020: Prelungire termen înscriere

Institutul Național al Magistraturii (inm-lex.ro) a publicat un anunț privind prelungirea termenului de înscriere, până la data de 30 octombrie 2020, pentru selecția unui număr de doi experți specializați în tehnici de formare a adulților în cadrul proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate”.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 29 septembrie 2020: Prelungire termen înscriere

Institutul Național al Magistraturii (inm-lex.ro) a publicat un anunț privind prelungirea termenului de înscriere, până la data de 13 octombrie 2020, pentru selecția unui număr de doi experți specializați în tehnici de formare a adulților în cadrul proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate”.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț pentru selecția unui număr de doi experți specializați în tehnici de formare a adulților în cadrul proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate”.

Conform anunțului publicat, dosarul trebuie să conțină:

– o scrisoare de intenție;
– curriculum vitae ;
– plan de seminar; planul va cuprinde informații privind scopul și obiectivele activității de formare, indicații privind toate etapele de planificare și organizare a seminarului, metodele de formare pe care expertul intenționează să le utilizeze, 4 teme de interes în domeniul de specialitate, precum și orice alte elemente pe care expertul le apreciază relevante în acest context. La elaborarea planului de seminar se va avea în vedere specificul grupului țintă (16
participanți, formatori INM cu normă întreagă, formatori colaboratori și coordonatori de practică), obiectivele seminariilor, durata activității de formare (2 zile de formare/seminar, durata unei zile de seminar fiind de maximum 8 ore), precum și faptul că la lucrările fiecărui seminar vor participa câte 2 experți pe întreaga durată a celor 2 zile de activitate.

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere conținând o scrisoare de intenție, un curriculum vitae, planul de seminar și orice alte documente justificative până cel târziu la data de 29 septembrie 2020.

 

Pentru a consulta întreg anunțul, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Rezultate testare psihologică și susținerea proiectului] INM. Concurs pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchete – 20 iulie-14 octombrie 2020

[UPDATE: Prelungire termen înscriere] INM. Anunț selecție a doi experți specializați în tehnici de formare a adulților was last modified: octombrie 13th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter