[UPDATE: Rezultate selecție] INM. Anunț selecție a doi experți specializați în domeniul Dreptului comercial

25 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 176

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 iunie 2020: Rezultatele selecției

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele din cadrul selecției a doi experți, în domeniul Dreptului comercial, pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și Curților de Apel, în cadrul Proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate”.

Pentru a consulta întregul anunț, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat un anunț pentru selecția a doi experți specializați în domeniul Dreptului comercial pentru întâlnirile președinților secțiilor specializate ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel, în cadrul Proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate”.

Termenul de depunere a candidaturilor este de 12 martie 2020.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea cunoștințelor profesionale și a abilităților membrilor sistemului judiciar vizați de acest proiect (judecători, procurori, magistrați-asistenți și personal din cadrul instituțiilor sistemului judiciar asimilat judecătorilor și procurorilor), necesare desfășurării activității în cadrul instanțelor și parchetelor.

Conform anunțului publicat, dosarul trebuie să conțină:

– scrisoare de intenție;

– curriculum vitae;

– plan de activitate (planul întâlnirii); planul va cuprinde informații privind scopul și obiectivele activității de formare, indicații privind toate etapele de planificare și organizare a activității, metodele de formare pe care expertul intenționează să le utilizeze, minimum 5 probleme de practică judiciară neunitară în materia Dreptului comercial, precum și orice alte elemente pe care expertul le apreciază relevante în acest context. La elaborarea planului de întâlnire se vor avea în vedere specificul grupului țintă (președinții secțiilor specializare – foste comerciale ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel), obiectivele întâlnirii, durata activității de formare (2 zile de formare/întâlnire, durata unei zile de întâlnire fiind de maximum 8 ore), precum și faptul că pentru fiecare întâlnire vor fi cooptați 2 formatori pe întreaga durată a celor 2 zile de activitate.

Redăm mai jos cerințe specifice de calificare:

–  calitatea de formator al Institutului Național al Magistraturii;

– experiență profesională de minimum 7 ani în domeniul Dreptului comercial;

– alte documente justificative, după caz: certificate, adeverințe, referințe/scrisori de recomandare, orice alte documente care pot susține afirmațiile candidatului în sensul îndeplinirii cerințelor de calificare.

 

Pentru a consulta întreg anunțul, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate selecție] INM. Anunț selecție a doi experți specializați în domeniul Dreptului comercial was last modified: iunie 25th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter