INM. Anunț pentru selecția unui expert specializat in domeniul combaterii traficului de persoane

19 feb. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 26

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț pentru selecția unui expert specializat în domeniul combaterii traficului de persoane, în cadrul Proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate”.

Conform anunțului publicat, dosarul trebuie să conțină:

– o scrisoare de intenție;
– curriculum vitae;
– plan de seminar: planul va cuprinde informații privind scopul și obiectivele activității de formare, indicații privind toate etapele de planificare și organizare a seminarului, metodele de formare pe care expertul intenționează să le utilizeze, 3 teme de interes în domeniul de specialitate, precum și orice alte elemente pe care expertul le apreciază relevante în acest context. La elaborarea planului de seminar se va avea în vedere specificul grupului țintă (20 participanți, judecători și procurori), obiectivele seminariilor, durata activității de formare (2 zile de formare/seminar, durata unei zile de seminar fiind de 8 ore), precum și faptul că la lucrările seminariilor vor participa câte 2 experți pe întreaga durată a fiecăreia dintre cele 2 zile de activitate.

În vederea participării la procedură, persoanele interesate vor transmite dosarele de candidatură, în format electronic, la adresa de e-mail: [email protected], până la data de 19 martie 2021.

Modelul contractului de remunerare a activității poate fi vizualizat aici.

Pentru a consulta întreg anunțul, vă rugăm să urmați sursa informației.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației

🔔Vezi și INM. Manuale proiect „România: Formare Judiciară în domeniul Dreptului Comercial”

INM. Anunț pentru selecția unui expert specializat in domeniul combaterii traficului de persoane was last modified: februarie 19th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter