INM. Anunț pentru selecția unor experţi în domeniul combaterii infracţiunilor de abuz în serviciu şi fraudei în achiziţiile publice

19 feb. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 41

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț pentru selecția a doi experți specializați în domeniul combaterii infracțiunilor de abuz în serviciu și fraudei în achizițiile publice, în cadrul proiectului „Combaterea Criminalității și Corupției”, promovat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021.

Conform anunțului publicat, dosarul trebuie să conțină:

– Scrisoare de intenție;
– Curriculum vitae;
– Copia actului de identitate;
– Copia diplomei de studii superioare;
– Copia documentului de numire în funcția academică deținută (dacă este cazul);
– Lista de publicații relevante;
– Alte documente relevante: certificate, adeverințe, scrisori de recomandare, referințe, orice alte înscrisuri care pot susține îndeplinirea criteriilor de selecție.

În vederea participării la procedură, persoanele interesate vor transmite dosarele de candidatură la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, camera 223, și în format electronic, însoțite de un opis al dosarului, la adresa de e-mail: [email protected], până la data de 16 februarie 2021.

Pentru a consulta întreg anunțul, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

🔔Vezi și [UPDATE: Soluționare contestații/Bareme definitive] INM. Examen de capacitate al judecătorilor stagiari și procurorilor stagiari, în perioada noiembrie 2020 – martie 2021

INM. Anunț pentru selecția unor experți în domeniul combaterii infracțiunilor de abuz în serviciu și fraudei în achizițiile publice was last modified: februarie 19th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter