[UPDATE: Rezultate selecție] INM. Anunț de înscriere la două seminare cu tema „Dezvoltare personală și programare neurolingvistică”

18 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 248

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 18 februarie 2020: Rezultate selecție

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele selecției la două seminare cu tema Dezvoltare personală și programare neurolingvistică”, organizate în cadrul Proiectului Justiția 2020: profesionalism și integritate”, ce vor avea loc la data de 27-28 februarie 2020.

 

Pentru a consulta întreg anunțul, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț pentru înscrierea la două seminare cu tema Dezvoltare personală și programare neurolingvistică”, organizate în cadrul Proiectului Justiția 2020: profesionalism și integritate”, ce vor avea loc la data de 27-28 februarie 2020. Data limită de transmitere a opțiunilor este 11 februarie 2020.

De asemenea, înscrierea se realizează exclusiv prin completarea formularului pus la dispoziție de INM, care poate fi accesat aici.

 

Pentru a consulta întreg anunțul, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate selecție] INM. Anunț de înscriere la două seminare cu tema „Dezvoltare personală și programare neurolingvistică” was last modified: februarie 18th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter