[UPDATE: Continuarea amânării] INM. Amânare activități formare continuă – martie 2020

30 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 466

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 29 iulie 2020: Continuarea amânării până la încetarea stării de alertă

Institutul Național al Magistraturii (inm-lex.ro) a publicat un anunț privind amânarea activităților de formare profesională continuă, până la finalul stării de alertă, urmând a fi reprogramate la o dată ce se va stabili ulterior, în funcție de evoluția epidemiei.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 4 mai 2020: Prelungirea termenului de amânare

Institutul Național al Magistraturii (inm-lex.ro) a publicat un anunț privind amânarea activităților de formare profesională continuă, inclusiv cele de formare a magistraților recrutați, până la data de 15 mai 2020, urmând a fi reprogramate la o dată ce se va stabili ulterior, în funcție de evoluția epidemiei.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Institutul Național al Magistraturii (inm-lex.ro) a publicat un anunț privind amânarea activităților de formare profesională continuă, inclusiv cele de formare a magistraților recrutați, până la data de 4 mai 2020, urmând a fi reprogramate la o dată ce se va stabili ulterior, în funcție de evoluția epidemiei.

Măsursa a fost luată în vederea prevenirii răspândirii infecției cu Coronavirus.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INM. Organizare conferință cu tema „Noul Cod civil și Noul Cod de procedură civilă”

[UPDATE: Continuarea amânării] INM. Amânare activități formare continuă – martie 2020 was last modified: iulie 30th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter