INM a publicat un anunț privind selecția a doi judecători români în vederea participării la „Conferința europeană anuală privind instanțele și comunicarea”

21 aug. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 906

Despre

  • Selecția a doi judecători români
  • „Conferința europeană anuală privind instanțele și comunicarea”
  • Desfășurare: 15 și 16 octombrie 2015
  • Termen-limită: 24 august 2015

Pe site-ul INM, a fost publicat un anunț privind selecția a doi judecători români, în vederea participării la „Conferința europeană anuală privind instanțele și comunicarea”.

Aceasta este cea de-a treia conferință organizată de către Oficiul Național Judiciar din Ungaria în domeniul comunicării la nivelul instanțelor.

Informațiile referitoare la conferințele anterioare sunt disponibile pe www.birosag.hu/en/conference.

 

Desfășurare

Conferința va avea loc în perioada 15 și 16 octombrie 2015, la Budapesta, în Ungaria, la sediul Academiei Ungare de Justiție, și se va desfășura exclusiv în limba engleză.

 

Inteligența artificială în materie penală
Subiectele abordate

În cadrul Conferinței vor fi abordate subiecte privind următoarele: relațiile publice, înregistrările audio-video în instanță, mijloacele și măsurile adoptate în situații de criză privind comunicarea.

Formatul conferinței va presupune atât dezbateri plenare și prezentări, cât și workshop-uri. Conferința va facilita, astfel, dialogul și schimbul de bune practici între participanți în materia comunicării la nivelul instanțelor.

 

Participanți

Respectivul anunț este destinat judecătorilor români.

Potrivit informării organizatorilor, aceștia vor suporta exclusiv costurile de cazare și masă pentru zilele de 14, 15 și 16 octombrie, costurile aferente cinei festive, precum și costurile aferente programului social.

 

Cerințe

Se vor putea înscrie judecătorii care îndeplinesc următoarele criterii:

– experiența în practica judiciară de cel mult 6 ani;

– deținerea calității de purtător de cuvânt la instanța de proveniență, având o minimă experiență în relațiile cu mass-media;

– competența lingvistică (sens în care se vor depune documente din care să rezulte nivelul de cunoaștere al limbii engleze).

 

Înscriere

Pentru înscriere sunt necesare următoarele documente:

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

– scrisoare de intenție în limba engleză;

– CV redactat în limba engleză;

– documente din care să rezulte nivelul de cunoaștere al limbii engleze.

Judecătorii interesați pot transmite documentele de mai sus, în vederea înscrierii, până la data de 24 august 2015, ora 12.00, doamnei Florentina DEACONU, expert asimilat judecătorilor și procurorilor în cadrul INM.

 

Mai multe detalii găsiți pe site-ul INM (www.inm.ro).

INM a publicat un anunț privind selecția a doi judecători români în vederea participării la „Conferința europeană anuală privind instanțele și comunicarea” was last modified: august 21st, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter