Asociația VeDem Just a publicat Indexul anual cu privire la stadiul statului de drept. Situaţia din România

7 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 471

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

România se menține la un nivel scăzut, crescând doar patru poziții în clasamentul mondial comparativ cu anul precedent. Scorul cel mai mic este înregistrat de țara noastră la corupția din Parlament. Deși integritatea magistraților este în creștere, se înregistrează probleme în înfăptuirea justiției, cu privire la accesul la justiție, discriminarea practicată de instanțe și durata de soluționare a cauzelor. Studiul cu privire la România poate fi accesat AICI.

 Președinte VeDem Just,

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Lucian – Silviu Checheriță

Asociația Voci pentru Democrație și Justiție – VeDem Just este o asociație care a luat naștere la 10 decembrie 2015. Scopul asociației este promovarea libertății, întărirea democrației, susținerea statului de drept, buna guvernare, promovarea și apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Membrii asociației și-au propus să realizeze  acțiuni civice, juridice, educative, culturale și sociale, adoptând poziții și reacții publice și desfășurând proiecte și programe specifice. Site-ul organizației este disponibil la adresa www.vedemjust.ro.

Sursa informației

Asociația VeDem Just a publicat Indexul anual cu privire la stadiul statului de drept. Situația din România was last modified: noiembrie 7th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter