ÎCCJ. Vizita oficială a președintelui Curții Supreme din Republica Cehă − 10-11 august 2021

12 aug. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 80
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform site-ului oficial (www.iccj.ro), Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a primit, în perioada 10-11 august 2021, vizita oficială a președintelui Curții Supreme din Republica Cehă, domnul Petr Angyalossy, însoțit de către domnul Ales Pavel, magistrat, directorul cabinetului președintelui.

Astfel, delegația din Cehia a vizitat sediul principal al ÎCCJ, iar în cadrul întâlnirilor cu doamna judecător Corina-Alina Corbu, președintele ÎCCJ, și cu domnul judecător Iulian Dragomir, vicepreședintele instanței supreme, au fost discutate modalitățile de dezvoltare a cooperării dintre cele două instanțe supreme, atât la nivelul rețelelor internaționale din care ambele fac parte, cât și la nivel bilateral.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

De asemenea, partenerii cehi și-au manifestat interesul pentru schimbul de informații și bune practici privind mecanismele de unificare a jurisprudenței, modalitatea de reglementare a răspunderii disciplinare și a conduitei etice ale judecătorilor, procesul de digitalizare și publicarea hotărârilor instanței supreme din România, în format anonimizat, pe site-ul propriu.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și ÎCCJ. Competențele instanțelor Uniunii Europene în materie de succesiuni

ÎCCJ. Vizita oficială a președintelui Curții Supreme din Republica Cehă − 10-11 august 2021 was last modified: august 12th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter