ÎCCJ. Tabloul de bord al Uniunii Europene privind justiția – 2021

14 sept. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 72
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe pagina oficială (www.iccj.ro), Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat marți, 14 septembrie 2021, Tabloul de bord al Uniunii Europene (UE) privind justiția pentru anul 2021.

Astfel, tabloul de bord al UE privind justiția prezintă o imagine de ansamblu anuală a indicatorilor care se concentrează pe parametrii esențiali ai sistemelor de justiție eficace: eficiență, calitate și independență.

Campanie Craciun UJmag 2020

De asemenea, ediția din 2021 dezvoltă indicatorii cu privire la toate cele trei elemente, inclusiv cu privire la digitalizarea justiției, care a avut o importanță deosebită pentru a menține funcționarea instanțelor în timpul pandemiei COVID-19, precum și, în general, pentru a promova sisteme de justiție eficiente și accesibile.

Pentru a vizualiza documentul, vă rugăm să dați refresh.

Sursa informației

🔔Vezi și https://www.iccj.ro/

ÎCCJ. Tabloul de bord al Uniunii Europene privind justiția – 2021 was last modified: septembrie 14th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter