ÎCCJ. Informaţii în legătură cu activitatea Secţiei de Contencios Administrativ şi Fiscal

18 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2167

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, conducerea Înaltei Curți de Casație și Justiție a dat publicității detalii în ceea ce privește activitatea Secției de Contencios Administrativ și Fiscal.

Astfel, în perspectiva mutării Secției de Contencios și Fiscal în sediul secundar al ÎCCJ, situat în Bulevardul Octavian Goga nr. 2, Tronson nr. I, Sector 3, începând cu data de 7 ianuarie 2019:

Original Black Friday pe UJmag.ro!

ședințele de judecată ale SCAF se vor desfășura în zilele de marți-vineri, începând cu ora 9.00, în două săli de ședință situate la etajele 7 (sala nr. 2) și 8 (sala nr. 1) ale imobilului;

activitatea de relații cu publicul se va desfășura zilnic, de luni până vineri, orele 8.30-12.30, în camera nr. 5 (partea dreaptă), pe ușa de acces B.

Totodată, pentru o perioadă limitată de timp, activitatea de relații cu publicul a SCAF va continua să se desfășoare, în paralel, de luni până vineri, orele 9.00-13.00, și în imobilul din Str. Batiștei nr. 25, Sector 2 – mezanin, camera M1.

Pentru orice informații suplimentare, vă puteți adresa prim-grefierului Valentina Dumitra Popescu, camera M1 (telefon: 0732.119.619).

Numerele de telefon, fax și e-mail ale Secției de contencios administrativ și fiscal rămân valabile.

Sursa informației

 

ÎCCJ. Informații în legătură cu activitatea Secției de Contencios Administrativ și Fiscal was last modified: ianuarie 18th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter