[UPDATE: Oprire temporară – 20 februarie 2021] ÎCCJ. Implementarea dosarului electronic

19 feb. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1087
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 18 februarie 2021: Oprire temporară – 20 februarie 2021

Înalta Curte de Casație și Justiție (www.scj.ro) a publicat un comunicat prin care informează că site-ului web și „Dosarul electronic” vor fi oprite temporar pentru operații de upgrade și mentenanță, în data de 20 februarie 2021, începând cu ora 9:00.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației


Update 29 mai 2020: Dosarul electronic devine disponibil la nivelul tuturor secțiilor

Înalta Curte de Casație și Justiție (www.scj.ro) a publicat un comunicat prin care informează despre  lansarea aplicației dosar electronic și la nivelul Secției de contencios administrativ și fiscal a ÎCCJ, astfel devenind operațional la nivelul tuturor secțiilor, începând cu data de 2 iunie 2020.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Înalta Curte de Casație și Justiție (www.scj.ro) a publicat un comunicat prin care informează despre lansarea aplicației DOSAR ELECTRONIC, care va permite accesarea online a documentelor din dosarele proprii, înregistrate pe rolul Secției I Civile, Secției a II-a Civile, Secției Penale și al completurilor de 5 judecători din cadrul instanței supreme.

Pentru a beneficia de accesul la sistemul de dosar electronic, apăsați aici.

Cererea de accesare a dosarului electronic se poate completa prin acest link. Puteți consulta în prealabil instrucțiunile de folosire a aplicației, disponibile aici.

„Avantajele dosarului electronic:

– economie de timp și costuri mai reduse pentru părți și apărătorii lor, aceștia putând consulta documentele dosarului fără a se deplasa efectiv la sediul instanței supreme;

– acces imediat la documentele noi, fără a se aștepta perioada necesară pentru comunicarea acestora prin serviciile poștale;

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

– creșterea celerității procedurii, prin reducerea situațiilor în care este necesară amânarea cauzei pentru a se putea consulta înscrisurile noi;

– reducerea aglomerației în sediile ÎCCJ și asigurarea eficienței măsurilor de protecție împotriva COVID-19;

– posibilitatea judecătorilor, magistraților asistenți și grefierilor de a consulta dosarele de la domiciliu și de a lua în mod imediat măsurile corespunzătoare, în contextul măsurilor de protecție legate de pandemia de COVID-19;

– posibilitatea membrilor completului de judecată, a părților și a reprezentanților lor de a consulta dosarul în mod simultan, fără a se aștepta predarea dosarului în arhivă;

– acces la actele dosarului 24/24, fără ca partea să fie condiționată de programul de relații cu publicul al compartimentului arhivă sau de faptul că dosarul se află dat spre studiu sau spre motivare unui membru al completului.”

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
[UPDATE: Oprire temporară – 20 februarie 2021] ÎCCJ. Implementarea dosarului electronic was last modified: februarie 19th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter