[UPDATE: Rezultate finale] ÎCCJ. Examene de promovare în grade sau trepte profesionale superioare (personal auxiliar de specialitate, grefieri)

15 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1263

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 15 noiembrie 2017: Rezultatele finale obținute de către candidați la Examenul de promovare a personalului auxiliar de specialitate în grade sau trepte profesionale superioare și din functia de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, organizat în perioada 2 octombrie 2017 — 14 noiembrie 2017

Potrivit comunicatului din data de 14 noiembrie 2017, ÎCCJ a dat publicității rezultatele obținute de către candidați după soluționarea contestațiilor, cât și rezultatele finale în ceea ce privește Examenul de promovare a personalului auxiliar de specialitate în grade sau trepte profesionale superioare și din functia de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, organizat în perioada 2 octombrie 2017 — 14 noiembrie 2017.

Conferința Noi reglementări în agricultură

Redăm, în continuare, lista rezultatelor obținute de către candidați la examen, astfel cum a fost publicată de către ÎCCJ:

Rezultate obținute la examen după soluționarea contestațiilor

Rezultate finale obținute la Examenul de promovare a personalului auxiliar de specialitate în grade sau trepte profesionale superioare și din functia de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare

Sursa informației


Update 9 noiembrie 2017: Rezultatele obținute de către candidați la Examenul de promovare a personalului auxiliar de specialitate în grade sau trepte profesionale superioare și din functia de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, organizat în perioada 2 octombrie 2017 — 14 noiembrie 2017

Potrivit comunicatului din data de 8 noiembrie 2017, ÎCCJ a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la Examenul de promovare a personalului auxiliar de specialitate în grade sau trepte profesionale superioare și din functia de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, organizat în perioada 2 octombrie 2017 — 14 noiembrie 2017.

Redăm, în continuare, lista rezultatelor obținute de către candidați la examen și minuta aferentă soluționării contestațiilor formulate, astfel cum au fost publicate de către ÎCCJ:

Rezultate obținute la examen

Minută contestații

 

Sursa informației


Update 3 noiembrie 2017: Desfășurarea probei scrise și a probei practice în ceea ce privește Examenul de promovare a personalului auxiliar de specialitate în grade sau trepte profesionale superioare și din functia de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare

Potrivit comunicatului din data de 2 noiembrie 2017, ÎCCJ a dat publicității detaliile referitoare la desfășurarea probei scrise și a probei practice în ceea ce privește Examenul de promovare a personalului auxiliar de specialitate în grade sau trepte profesionale superioare și din functia de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, organizat în perioada 2 octombrie 2017 — 14 noiembrie 2017.

Astfel, Examenul de promovare a personalului auxiliar de specialitate în grade sau trepte profesionale superioare și din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare – proba scrisă – se va desfășura în data de 3 noiembrie 2017, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție — Sala de ședințe a Secției I civilă (M8), din Str. Batiștei nr.25, sectorul 2, București și va începe la ora 14.00.

Candidații se vor prezenta în sala de concurs cu cel puțin un sfert de oră înainte de începerea probei scrise; pentru redactarea lucrărilor se va folosi numai cerneală de culoare albastră sau pastă de culoare albastră.

Candidaților le este interzis să dețină, în sala de concurs: Codul penal, Codul civil, orice aparate de comunicare, aparate electronice, precum și orice surse de informare.

Examenul de promovare a personalului auxiliar de specialitate în grade sau trepte profesionale superioare și din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare – proba practică – se va desfășura în data de 3 noiembrie 2017, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție — Sala M8 și va începe la ora 16.00.

Sursa informației

 


Update 24 octombrie 2017: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile pentru participarea la examen

Potrivit anunțului din data de 23 octombrie 2017, ÎCCJ a dat publicității lista candidaților care îndeplinesc condițiile pentru participarea la examenul de promovare a personalului auxiliar de specialitate în grade sau trepte profesionale superioare și din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, organizat de Înalta Curte de Casație și Justiție în perioada 2 octombrie 2017 — 14 noiembrie 2017.

Redăm, în continuare, lista aferentă candidaților care îndeplinesc condițiile pentru participarea la examen, astfel cum a fost publicată de către ÎCCJ:

Sursa informației


ÎCCJ. Examene de promovare în grade sau trepte profesionale superioare (personal auxiliar de specialitate, grefieri)

Potrivit anunțului din data de 2 octombrie 2017, în perioada 02 octombrie 2017 – 14 noiembrie 2017, ÎCCJ organizează examenul de promovare a personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanței supreme în grade sau trepte profesionale superioare și examenul de promovare din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare.

Examenele se vor susține în data de 3 noiembrie 2017, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție și constau în susținerea unei lucrări scrise și a unei probe practice.

Dosarul de examen se va depune până la data de 18 octombrie 2017, inclusiv, la Registratura generală a Înaltei Curți de Casație și Justiție, str. Batiștei, nr. 25, sectorul 2, București.

Astfel, examenele se vor organiza în condițiile Legii nr. 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor de pe lângă acestea și al personalului care funcționează în cadrul Institutului Național de Expertize Criminalistice și Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului ori examenului pentru definitivare în funcție, promovare în grade sau trepte profesionale superioare ori din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe sau aceluiași parchet, precum și în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare, aprobat prin Hotărârea nr. 181/2007 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare.

Redăm, mai jos, conținutul integral al anunțului postat de ÎCCJ:

 

 

De asemenea, puteți consulta și:

Tematica și bibliografia examenului de promovare a personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanței supreme în grade sau trepte profesionale superioare și a examenului de promovare din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare;

Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului ori examenului pentru definitivare în funcție, promovare în grade sau trepte profesionale superioare ori din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe sau aceluiași parchet, precum și în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate finale] ÎCCJ. Examene de promovare în grade sau trepte profesionale superioare (personal auxiliar de specialitate, grefieri) was last modified: noiembrie 15th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter