ÎCCJ. Donarea, de către Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”, a unei copii autentificate a Magna Carta Libertatum

3 dec. 2020
Vizualizari: 455
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Înalta Curte de Casație și Justiție (www.scj.ro) a publicat un comunicat referitor la donarea unei copii autentificate a Magna Carta, de către Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”, care va fi expusă în sediul principal al Înaltei Curți.

Astfel, copia donată face parte dintre cele opt copii autentificate realizate ca urmare a împlinirii a 800 de ani de la semnarea Magna Carta și obținute de către B.C.U. „Carol I” prin bunăvoința The Honourable Society of the Inner Temple. Acestea reflectă fidel conținutul originalului, păstrat la Lincoln Cathedral, Anglia.

Totodată, exemplarul donat Înaltei Curți va fi expus alături de alte 34 de lucrări juridice de mare valoare istorică, aflate în patrimoniul instanței supreme și restaurate cu sprijinul B.C.U. „Carol I”.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și ÎCCJ. Buletinul jurisprudenței în materia răspunderii disciplinare a judecătorilor și procurorilor – Culegere de decizii pe anul 2019

ÎCCJ. Donarea, de către Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”, a unei copii autentificate a Magna Carta Libertatum was last modified: decembrie 3rd, 2020 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: