[UPDATE: Judecătorii desemnați] ÎCCJ. Desemnarea judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din data de 27 septembrie 2020

30 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
287 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 30 iulie 2020: Judecătorii desemnați

Înalta Curte de Casație și Justiție (www.scj.ro) a publicat lista judecătorilor desemnați, prin tragere la sorți, care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autorităților administrației publice locale din data de 27 septembrie 2020.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Înalta Curte de Casație și Justiție (www.scj.ro) a publicat un comunicat privind desemnarea, prin tragere la sorți, a  judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autorităților administrației publice locale din data de 27 septembrie 2020.

Astfel, desemnarea judecătorilor va fi efectuată în cadrul ședinței publice din 30 iulie 2020, ora 13:00, care va avea loc la sediul ÎCCJ, cu respectarea regulilor prevăzute în Instrucțiunile privind accesul în sălile ÎCCJ, stabilite prin Ordinul Președintelui Înaltei Curți de Casație și Justiție nr. 138 din 13 mai 2020.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
[UPDATE: Judecătorii desemnați] ÎCCJ. Desemnarea judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autorităților administrației publice locale din data de 27 septembrie 2020 was last modified: iulie 30th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter