[UPDATE: Judecătorii desemnați] ÎCCJ. Desemnarea judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din data de 27 septembrie 2020

10 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 582

Update 9 septembrie 2020: Judecătorii desemnați

Înalta Curte de Casație și Justiție (www.scj.ro) a publicat lista judecătorilor desemnați, prin tragere la sorți, care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea Senatului și Camerei Deputaților, în cadrul alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie 2020.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 8 septembrie 2020: Desemnarea judecătorilor

Înalta Curte de Casație și Justiție (www.scj.ro) a anunțat că, în data de 9 septembrie 2020, la ora 15:00, vor fi desemnați, prin tragere la sorți, judecătorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea pentru alegerea Senatului și a Camerei Deputaților din anul 2020.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 27 august 2020: Depunerea contestațiilor

Înalta Curte de Casație și Justiție (www.scj.ro) a publicat un anunț privind modalitatea de depunere a contestațiilor formulate în temeiul art. 41 alin. (1) din Legea nr. 115/2015, cu modificările și completările ulterioare, precum și art. 2 alin. (3) din Legea nr. 84/2020, referitoare la completarea Biroului Electoral Central cu reprezentanții partidelor politice neparlamentare, ai organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale neparlamentare, ai alianțelor politice și ai alianțelor electorale ale acestora.

Astfel, acestea pot fi depuse la adresa de e-mail: scaf @scj.ro, la numărul de fax: 021/3119878, precum și la Registratura Secției de contencios administrativ și fiscal.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 30 iulie 2020: Judecătorii desemnați

Înalta Curte de Casație și Justiție (www.scj.ro) a publicat lista judecătorilor desemnați, prin tragere la sorți, care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autorităților administrației publice locale din data de 27 septembrie 2020.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Înalta Curte de Casație și Justiție (www.scj.ro) a publicat un comunicat privind desemnarea, prin tragere la sorți, a  judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autorităților administrației publice locale din data de 27 septembrie 2020.

Astfel, desemnarea judecătorilor va fi efectuată în cadrul ședinței publice din 30 iulie 2020, ora 13:00, care va avea loc la sediul ÎCCJ, cu respectarea regulilor prevăzute în Instrucțiunile privind accesul în sălile ÎCCJ, stabilite prin Ordinul Președintelui Înaltei Curți de Casație și Justiție nr. 138 din 13 mai 2020.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
[UPDATE: Judecătorii desemnați] ÎCCJ. Desemnarea judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autorităților administrației publice locale din data de 27 septembrie 2020 was last modified: septembrie 10th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter