[UPDATE: Programare candidați] ÎCCJ. Desemnarea candidatului României pentru funcția de judecător la Curtea Penală Internațională

26 ian. 2023
Vizualizari: 514

Update: Programare candidați

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) informează că sesiunea de audiere/interviul pentru desemnarea candidatului României pentru funcția de judecător la Curtea Penală Internațională va avea loc luni, 30 ianuarie 2023, începând cu ora 12, în sistem de videoconferință.

Astfel, programarea candidaților la interviu a fost realizată utilizându-se drept criteriu ordinea alfabetică, în intervalul 12-13.30, fiind alocate câte 30 de minute fiecărui candidat.

Sursa informației


Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) informează că, în urma examinării, în conformitate cu art. 5 alin. (1) din Procedura pentru desemnarea candidatului României pentru funcția de judecător la Curtea Penală Internațională, a dosarelor de candidatură depuse pentru respectiva funcție, următorii candidați întrunesc condițiile de participare la sesiunea de audiere/interviu:

1. C.A.

2. C.T.L.M.

3. M.I.A.

4. P.N.

Sesiunea de audiere va avea loc la 30 ianuarie 2023, în sistem de videoconferință, programarea candidaților la interviu urmând a se realiza ulterior.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și ÎCCJ. Desemnarea, prin tragere la sorți, a membrilor Completurilor de 5 judecători pentru anul 2023

 

[UPDATE: Programare candidați] ÎCCJ. Desemnarea candidatului României pentru funcția de judecător la Curtea Penală Internațională was last modified: ianuarie 26th, 2023 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: