[UPDATE: Prezentarea proiectului] ÎCCJ. Concurs pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor (termen-limită: 31 mai 2018)

28 iun. 2018
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 980
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 28 iunie 2018: Susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției de prim grefier cu studii superioare juridice la Cabinetul vicepreședintelui

Potrivit unui anunț din data de 28 iunie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității detaliile privind susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției de prim grefier cu studii superioare juridice la Cabinetul vicepreședintelui.

Astfel, prezentarea proiectului se va desfășura în data de 29 iunie 2018, ora 11.30, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție – clădire corpul A, etajul 1, camera 104.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Sursa informației


Update 25 iunie 2018: Rezultatele obținute la proba scrisă a concursului pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 16 mai – 29 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 25 iunie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității rezultatele obținute la proba scrisă a concursului pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la ÎCCJ, organizat în perioada 16 mai – 29 iunie 2018.

Totodată, conform dispozițiilor art. 15 alin. (2) din Regulament, în termen de 48 de ore de la data afișării rezultatelor, candidații nemulțumiți pot formula contestație cu privire la nota obținută la proba scrisă; contestațiile se depun la Registratura generală a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor obținute la proba scrisă a concursului, astfel cum a fost publicat de către ÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

[gview file=”https://www.universuljuridic.ro/wp-content/uploads/2018/06/Rezultate-proba-scrisa.pdf” height=”800px”]

Sursa informației


Update 15 iunie 2018: Desfășurarea probei scrise a concursului pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 16 mai – 29 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 15 iunie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității detaliile privind desfășurarea probei scrise a concursului pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la ÎCCJ, organizat în perioada 16 mai – 29 iunie 2018.

Astfel, proba scrisă a concursului de promovare în funcția de conducere de prim-grefier cu studii superioare juridice, la Cabinetul vicepreședintelui, se va desfășura în data de 18 iunie 2018, la sediul instanței supreme – clădire corpul A, camera 318, ora 10.00.

Candidatul se va prezenta în sala de concurs cu cel puțin 15 minute înainte de începerea probei scrise, accesul având loc pe baza actului de identitate; pentru redactarea lucrărilor se va folosi numai cerneală de culoare albastră sau pastă de culoare albastră.

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Candidatului îi este interzis să dețină, în sala de concurs, orice aparate de comunicare, aparate electronice, precum și orice surse de informare.

Sursa informației


Update 6 iunie 2018: Verificarea îndeplinirii condițiilor legale de participare la concursul pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la Înalta Curte de Casație și Justiție

Potrivit unui anunț din data de 6 iunie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității lista candidaților care îndeplinesc/nu îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor, organizat în perioada 16 mai – 29 iunie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva listă, astfel cum a fost publicată de către ÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

[gview file=”https://www.universuljuridic.ro/wp-content/uploads/2018/06/Lista-candidatilor-concurs-16.05-29.06.2018.pdf” height=”800px”]

Sursa informației


Reminder: A mai rămas 1 zi pentru înscrierea la examenul pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la Înalta Curte de Casație și Justiție

Reamintim celor interesați că data-limită pentru înscrierea la examenul pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor este 31 mai 2018.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Registratura Generală a Înaltei Curți de Casație și Justiție, însoțite de raportul prevăzut la art. 8 din Regulament, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante.


ÎCCJ. Concurs pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor (termen-limită: 31 mai 2018)

Potrivit unui anunț, în perioada 16 mai 2018 – 29 iunie 2018Înalta Curte de Casație și Justiție organizează concurs pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor, în condițiile Legii nr. 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor de pe lângă acestea și al personalului care funcționează în cadrul Institutului Național de Expertize Criminalistice, cu modificările și completările ulterioare și Regulamentului aprobat de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 182/2007, modificat și completat prin Hotărârea nr. 633/2009, după cum urmează:

– 1 post: prim grfier (cu studii superioare juridice) – Cabinetul vicepreședintelui Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Astfel, poate participa la concursul pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor persoana care îndeplinește următoarele condiții:

a) are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția de grefier; în cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minimum 6 luni în funcția de grefier;
b) are o activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni.

Îndeplinirea acestor condiții, potrivit art. 8 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor, se constată prin raport întocmit de președintele instanței unde candidatul își desfășoară activitatea.

Concursul constă în susținerea următoarelor probe:

– 18 iunie 2018, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție – testare scrisă privind verificarea pregătirii profesionale;
– 29 iunie 2018, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție – susținerea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Registratura Generală a Înaltei Curți de Casație și Justiție, până la data de 31 mai 2018, inclusivînsoțite de raportul prevăzut la art. 8 din Regulament, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante.

Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care se candidează se va depune la Registratura Generală a Înaltei Curți de Casație și Justiție, până la data de 8 iunie 2018, inclusiv, atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic.

De asemenea, prezentul anunțtematica, bibliografia și Regulamentul de concurs sunt disponibile pe site-ul Înaltei Curți de Casație și Justiție (www.scj.ro).

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tematica și bibliografia aferente concursului, astfel cum au fost publicate de către ÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

[gview file=”https://www.universuljuridic.ro/wp-content/uploads/2018/05/tematica-concurs-grefier-mai-2018.pdf” height=”800px”]

Sursa informației

[UPDATE: Prezentarea proiectului] ÎCCJ. Concurs pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor (termen-limită: 31 mai 2018) was last modified: iunie 28th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.