[UPDATE: Clasificarea candidaților] ÎCCJ. Concurs pentru promovare în funcţii de conducere a grefierilor (termen-limită: 13 noiembrie 2018)

17 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 534

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 17 decembrie 2018: Clasificarea candidaților în ceea ce privește concursul pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la ÎCCJ

Potrivit unui anunț din data de 14 decembrie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității clasificarea candidaților în ceea ce privește concursul pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la ÎCCJ.

Contenciosul administrativ roman Rarincescu

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent clasificării candidaților, astfel cum a fost publicat de către ÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 13 decembrie 2018: Rezultatele susținerii proiectului în ceea ce privește concursul pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la ÎCCJ

Potrivit unui anunț din data de 13 decembrie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității rezultatele susținerii proiectului în ceea ce privește concursul pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la ÎCCJ.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista rezultatelor obținute de către candidați la prezentarea proiectului, astfel cum a fost publicată de către ÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 12 decembrie 2018: Detalii privind prezentarea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției de prim-grefier cu studii superioare juridice la Cabinetul Președintelui Secției Contencios Administrativ și Fiscal

Potrivit unui anunț din data de 12 decembrie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității detalii privind prezentarea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției de prim-grefier cu studii superioare juridice la Cabinetul Președintelui Secției Contencios Administrativ și Fiscal

Astfel, prezentarea proiectului se va desfășura în data de 13 decembrie 2018, ora 9.00, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, clădire corpul A, etajul 3, camera 307.

Sursa informației


Update 7 decembrie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă a concursului pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la ÎCCJ

Potrivit unui anunț din data de 7 decembrie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă a concursului pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la ÎCCJ.

Totodată, conform dispozițiilor art. 15 alin. (2) din Regulament, în termen de 48 de ore de la data afișării rezultatelor, candidații nemulțumiți pot formula contestație cu privire la nota obținută la proba scrisă; contestațiile se depun la Registratura generală a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista rezultatelor obținute de către candidați la proba scrisă, astfel cum a fost publicată de către ÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 28 noiembrie 2018: Detalii în ceea ce privește desfășurarea probei scrise a concursului de promovare în funcția de conducere de prim-grefier cu studii superioare juridice, organizat de Înalta Curte de Casație și Justiție în perioada 29 octombrie 2018 – 14 decembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 27 noiembrie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității detalii în ceea ce privește desfășurarea probei scrise a concursului de promovare în funcția de conducere de prim-grefier cu studii superioare juridice, la Cabinetul Președintelui Secției Contencios Administrativ și Fiscal, organizat de Înalta Curte de Casație și Justiție în perioada 29 octombrie 2018 – 14 decembrie 2018.

Astfel, proba scrisă se va desfășura în data de 29 noiembrie 2018, la sediul instanței supreme, clădire corpul A, camera 103, etaj 1, ora 9.00.

Candidații se vor prezenta în sala de concurs cu cel puțin 15 minute înainte de începerea probei scrise, accesul având loc pe baza actului de identitate; pentru redactarea lucrărilor se va folosi numai cerneală de culoare albastră sau pastă de culoare albastră.

Totodată, candidaților le este interzis să dețină, în sala de concurs, orice aparate de comunicare, aparate electronice, precum și orice surse de informare.

Sursa informației


Update 27 noiembrie 2018: Lista candidaților care îndeplinesc/nu îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la ÎCCJ

Potrivit unui anunț din data de 26 noiembrie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității lista candidaților care îndeplinesc/nu îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor la ÎCCJ.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva lista, astfel cum a fost publicată de către ÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


ÎCCJ. Concurs pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor (termen-limită: 13 noiembrie 2018)

Potrivit unui anunț, în perioada 29 octombrie 2018 – 14 decembrie 2018Înalta Curte de Casație și Justiție organizează concurs pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor, în condițiile Legii nr. 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor de pe lângă acestea și al personalului care funcționează în cadrul Institutului Național de Expertize Criminalistice, cu modificările și completările ulterioare, și Regulamentului aprobat de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 182/2007, modificat și completat prin Hotărârea nr. 633/2009, după cum urmează:

– 1 post: prim-grefier (cu studii superioare juridice) – Cabinetul președintelui Secției Contencios Administrativ si Fiscal.

 

Astfel, poate participa la concursul pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor persoana care îndeplinește următoarele condiții:

a) are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția de grefier; în cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minimum 6 luni în funcția de grefier;

b) are o activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni.

Îndeplinirea acestor condiții, potrivit art. 8 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor, se constată prin raport întocmit de președintele instanței unde candidatul își desfășoară activitatea.

Concursul constă în susținerea următoarelor probe:

– 29 noiembrie 2018, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție – testare scrisă privind verificarea pregătirii profesionale;

– 13 decembrie 2018, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție – susținerea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Registratura Generală a Înaltei Curți de Casație și Justiție, până la data de 13 noiembrie 2018, inclusiv, însoțite de raportul prevăzut la art. 8 din Regulament, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante.

Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care se candidează se va depune la Registratura Generală a Înaltei Curți de Casație și Justiție, până la data de 20 noiembrie 2018, inclusiv, atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic.

De asemenea, prezentul anunțtematica, bibliografia și Regulamentul de concurs sunt disponibile pe site-ul Înaltei Curți de Casație și Justiție (www.scj.ro).

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tematica și bibliografia aferente concursului, astfel cum au fost publicate de către ÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

[UPDATE: Clasificarea candidaților] ÎCCJ. Concurs pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor (termen-limită: 13 noiembrie 2018) was last modified: decembrie 17th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter