[UPDATE: Lista candidaţilor care îndeplinesc/nu îndeplinesc condiţiile legale de participare la concurs] ÎCCJ. Concurs pentru promovare în funcţii de conducere a grefierilor (termen-limită: 9 martie 2018)

19 mart. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1458
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 martie 2018: Lista candidaților care îndeplinesc/nu îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor, organizat în perioada 23 februarie 2018 – 6 aprilie 2018

Potrivit unui anunț din data de 15 martie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității lista candidaților care îndeplinesc/nu îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul pentru promovare în funcții de conducere de prim grefier, organizat în perioada 23 februarie 2018 – 6 aprilie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent listei candidaților care îndeplinesc/nu îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs, astfel cum a fost publicat de către ÎCCJ:

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


ÎCCJ. Concurs pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor (termen-limită: 9 martie 2018)

Potrivit unui anunț din data de 23 februarie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție organizează concurs pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor, în condițiile Legii nr. 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor de pe lângă acestea și al personalului care funcționează în cadrul Institutului Național de Expertize Criminalistice, cu modificările și completările ulterioare și Regulamentului aprobat de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 182/2007, modificat și completat prin Hotărârea nr. 633/2009, după cum urmează :

Secția I civilă: prim grefier (cu studii superioare juridice)1 post.

Astfel, respectivul concurs se va desfășura în perioada 23 februarie 2018 – 6 aprilie 2018.

Poate participa la concursul pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor, persoana care îndeplinește următoarele condiții:

– are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția de grefier; în cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minimum 6 luni în funcția de grefier;
– are o activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul « foarte bine » în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni.

Îndeplinirea acestor condiții, potrivit art. 8 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor, se constată prin raport întocmit de președintele instanței unde candidatul își desfășoară activitatea.

Concursul constă în susținerea următoarelor probe:

26 martie 2018, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție – testare scrisă privind verificarea pregătirii profesionale;
6 aprilie 2018, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție – susținerea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Registratura Generală a Înaltei Curți de Casație și Justiție, până la data de 9 martie 2018, inclusiv, însoțite de raportul prevăzut la art. 8 din Regulament, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care se candidează se va depune la Registratura Generală a Înaltei Curți de Casație și Justiție, până la data de 16 martie 2018, inclusiv, atât pe suport
de hârtie, cât și în format electronic.

Prezentul anunț, tematica, bibliografia și Regulamentul de concurs sunt disponibile pe site-ul Înaltei Curți de Casație și Justiție (www.scj.ro).

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tematica și bibliografia aferente concursului, astfel cum au fost publicate de către ÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

[UPDATE: Lista candidaților care îndeplinesc/nu îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs] ÎCCJ. Concurs pentru promovare în funcții de conducere a grefierilor (termen-limită: 9 martie 2018) was last modified: martie 19th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter